Cum poți scăpa de pofta de dulce. Secretul lui Carmen Brumă

Data publicării:

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt elementele cheie pentru a avea un corp de invidiat. 

Carmen Brumă este un model pentru toate persoanele care își doresc să aibă un stil de viață sănătos și o siluetă perfectă. Vedeta s-a confruntat în trecut cu probleme de greutate, însă a reușit să slăbească și să fie mulțumită de felul cum arată. 


Carmen Brumă nu are grijă doar de silueta ei, aceasta oferă sfaturi și îndrumare tuturor persoanelor care își doresc să aibă un stil de viață echilibrat. Carmen Brumă susține că un element important pentru a scăpa de kilogramele în plus este un metabolism bun. 


„Metabolismul depinde și de conduita până la o anumită vârstă. Dacă avem grijă de masa musculară și o lucrăm în mod constant, atunci ne vom bucura de un metabolism bun și vom putea mânca un pic mai mult, fără să ne îngrășăm”, a spus Carmen Brumă pentru CSID.ro. 


Carmen Brumă a dezvăluit care este secretul ei pentru scăpa de pofta de dulce. Vedeta susține că are multe momente când ar mânca ceva mai puțin benefic pentru siluetă și de cele mai multe ori așteaptă 10 minute pentru a observa dacă acea senzație trece. Dacă totuși pofta nu dispare, aceasta mănâncă ceea ce organismul îi cere. 


„Dacă mă apucă poftele, așa cum este normal pentru oricine, aplic o tehnică ce dă rezultate în cazul multor persoane. Aștept minimum 10 minute din momentul în care apare pofta până când se presupune că încep să mănânc. În caest timp, mă gândesc la ce urmează să fac și evaluez urmările. Beau apă, inspir, expir și de cele mai multe ori, amânarea mă ajută să-mi temperez pofta. Dacă după aceste 10 minute, mi-e poftă în continuare, atunci mănânc”, a adăugat vedeta. 

 

 

Secretul siluetei lui Carmen Brumă. Regula de la care nu se abate niciodată

 

„Eu am niște reguli pe care le-am introdus acum foarte mulți ani în viața mea și de la care nu mă abat. Una dintre ele este că nu mănânc zilnic același lucru și încerc să diversific cât de mult pot mesele. Una dintre problemele alimentației noastre este lipsa diversității. Mâncăm aceleași patru legume, fructe, cereale etc. În programele mele, mesele sunt diferite de la o zi la alta, și asta li se pare dificil multor persoane, care mă întreabă de ce nu pot mânca șapte zile același mic dejun, de exemplu.

 

O alimentație sănătoasă presupune diversitate, echilibru, flexibilitate și concordanță cu gradul de activitate fizică. Sportul în ecuația asta este un fel de bon de masă. Dacă faci sport în mod constant și susținut, îți permiți să mănânci mai mult față de o persoană care nu face asta. Plus beneficiile de ordin psihic, care sunt foarte mari și subevaluate. Eu cred sincer că, în vremurile pe care le trăim, sportul este obligatoriu pentru sănătatea mintală”, a declarat Carmen Brumă pentru VIVA!.

 

Citește și: 6 greșeli care nu te lasă să slăbești. Carmen Brumă: „Răspunsul e simplu”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel