Cum se apără Adi Sînă, după ce a fost acuzat că dă țepe la nunți: „Eu nu am nici o datorie față de femeia respectivă”

Data publicării:
Sursa foto: Adrian Sînă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adrian Sînă, Instagram

Adrian Sînă a răspuns acuzațiilor ce le-a primit în ultima vreme, cu privire la faptul că nu-și onorează evenimentele.

Adi Sînă s-a aflat recent în mijlocul unui scandal uriaș, după ce a fost acuzat de o mireasă de faptul că i-ar fi dat țeapă în ziua cea mare. Concret, femeia susținea faptul că ar fi plătit și avansul de 1500 de euro pentru a-l avea pe soțul Ancăi Serea la eveniment, însă acesta nu s-ar mai fi prezentat, ba chiar în ziua respectivă ar fi susținut un alt eveniment. Adi Sînă se apără în fața acestor acuzații și spune că declarațiile sunt false. Artistul susține că i-ar fi restituit femeii respective suma de bani, ba chiar a și ajutat-o să găsească un înlocuitor care să se ocupe de programul artistic. 

„Nunta a fost la Dej. Cu o lună înainte i-am anunțat că nu mai pot ajunge și le-am restituit avansul. Chiar m-am oferit să-i ajut și le-am găsit o altă orchestră care să cânte la nuntă.

Nu văd unde este țeapa! Ce țeapă le-am dat?! Nu există așa ceva! Eu nu am nici o datorie față de femeia respectivă. I-am ajutat să găsească înlocuitori. Nu dau țepe și nu am dat în 25 de ani de carieră! Nici nu voi da!”, a declarat Adrian Sînă, pentru Click!

Citește și: Anca Serea și familia sa, vacanță de lux la malul Mării Negre. Cum gestionează banii: „Cred că a fost Dumnezeu generos cu noi”

Are extrem de multe solicitări

Se pare că Adrian Sînă a rămas unul dintre cei mai contactați artiști pentru evenimentele private, acesta având parte de o vară plină de cântări. Totuși, artistul spune că uneori, inevitabil, unele programe pot fi anulate, întrucât există anumite probleme personale ceva mai importante, care nu pot fi lăsate nerezolvate. Așadar, acesta speră ca fanii lui să dea dovadă de înțelegere, dar și de empatie.

„Avem foarte multe solicitări să cântăm la nunți. Avem cam două-trei nunți la care trebuie să ajungem pe săptămână. Ne pare rău dacă nu putem ajunge la toți cei care ne vor la nunta lor.

Mi-aș dori să putem să ajungem la toți, dar trebuie să înțeleagă că mai apar lucruri imprevizibile, plus probleme de ordin personal”, a mai declarat Adrian Sînă, pentru sursa citată.

VEZI și: Adi Sână și Anca Serea, cadou inedit pentru copiii lor. Nu se uită la bani când vine vorba de dorințele celor mici: „Mi-aș dori să nu treacă timpul”

Urmează să cânte în India

Se pare că succesul de care se bucură nu este doar la nivel național, ci și internațional. Adrian Sînă urmează să cânte la o nuntă în India, lucru care, cel mai probabil, îi va genera și venituri pe măsură. Acesta este extrem de mândru de faptul că a ajuns să fie atât de vizibil în țara în care nunțile se desfășoară fix ca în basme. 

„Pe 19 septembrie cântăm în India! E incredibil cum e nunta la ei, pe bogăție. Ține trei zile și trei nopți! Au niște costume deosebit de spectaculoase, peste 1000 de persoane vin la nuntă, e ceva impresionant, e exact ca la un film de la Bollywood! Avem mare succes acolo cu proiectul nostru «The Wedding Crashers»!”, a continuat artistul.

VEZI și: De ce boală suferă Anca Serea? Vedeta ajunge adesea la spital din cauza problemelor de sănătate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel