De ce boală suferă Anca Serea? Vedeta ajunge adesea la spital din cauza problemelor de sănătate

Anca Serea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anca Serea, sursa foto Instagram

Anca Serea este un exemplu pentru multe femei din România. Este mama a șase copii și pare că nimic nu o poate înfrânge. Doar că frumoasa mămică suferă de o boală înfiorătoare. 

Soția lui Adrian Sînă este o femeie model pentru multe doamne și domnișoare din România. Aceasta are șase copii și cu toate acestea reușeste să își îndeplinească cu brio atât sarcinile profesionale cât și pe cele personale. 


Doar că frumoasa Anca Serea nu a fost ocolită de ghinion și a fost diagnosticată cu o boală destul de gravă. Din cauza problemelor de sănătate vedeta ajunge adesea la spital, ba chiar la un moment dat a vrut să își scrie și testamentul. 


„Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3”, a declarat Anca Serea pentru Ok Magazine.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 27 ian 2021, 11:34 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience