Cum se antrenează modelele de la Victoria’s Secret. Kelly Gale dezvăluie secretul: antrenamentul de 8 minute care îți transformă silueta

Data publicării:

Kelly Gale dezvăluie secretul siluetei sale. Ce antrenament practică celebrul model Victoria’s Secret.

Modelul Victoria's Secret a postat pe Instagram un antrenament de opt minute despre care spune că o ajută să se mențină în formă.

Tânăra de 26 de ani a purtat un bikini de vară cu șnur în două tonuri, în timp ce își efectua rutina de exerciții în aer liber, alături de câinele ei. 

"Antrenament de 8 minute pentru abdomen", a scris Gale în dreptul videoclipului. "4 exerciții. 30 de secunde fiecare. Repetați 4 seturi".


Gale a început cu abdomene pentru a-și întări abdomenul. Apoi a optat pentru ridicări ale brațelor și picioarelor pentru a continua arderea. Gale s-a bazat, de asemenea, pe abdomene de la genunchi la cot și pe răsuciri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Gale (@kellygale)


Vedeta suedezo-australiană a dat prima audiție pentru Victoria's Secret după vârsta de 18 ani, potrivit Grazia. Agenții de casting au fost atât de impresionați încât au creat un look de podium suplimentar pentru ca ea să poată fi inclusă. Gale a continuat să apară în alte câteva show-uri și a pozat pentru Sports Illustrated Swimsuit în 2017.

Gale, o susținătoare a fitness-ului, împărtășește cu fanii frecvent antrenamentele sale.


"Cred că mulți oameni presupun că fitness-ul înseamnă doar mers la sală, dar pentru mine, întotdeauna a fost vorba de a găsi ceva activ care să îmi facă plăcere și de a găsi un echilibru cu distracția", a explicat ea pentru V Magazine "Sunt foarte norocoasă pentru că fitnessul a ajuns să fie, de asemenea, o parte importantă din munca mea, ceea ce consider un mare lux să am ceva de care sunt atât de pasionată integrată organic în viața mea profesională."

Unde își găsește motivația

"Având această dragoste pentru sănătate, este mult mai ușor să rămân motivată, totul este mai greu atunci când o privim ca pe o obligație și nu ca pe o plăcere", a spus ea. "De obicei, în zilele mele libere și, uneori, înainte de a merge pe platou - mă îndrept spre Pilates, box sau sărit coarda, iar când asta devine plictisitor, mă duc la escaladă cu prietenii sau găsesc o altă activitate pe care o putem aborda."

Cum arată meniul ei

Vedeta spune că nu se cântărește și nici nu numără caloriile. În schimb, ea are "o regulă dură împotriva consumului de zahăr din trestie" și, în schimb, își face provizii de legume și fructe de mare.

"Dieta mea constă, în general, în produse proaspete, organice (toate legumele, nuci, fructe de mare, ocazional ouă și multă ciocolată neagră raw vegană) și superalimente în fiecare zi, cum ar fi chlorella și spirulina", a explicat Gale. "Dacă am nevoie vreodată de un stimulent imunitar, am tone de ghimbir, turmeric și baobab. Cam asta e tot ce am pentru constantele din ritualurile mele."

"Niciodată nu am fost un fan al expresiei "cheat meals"", a continuat ea. "Face ca masa să pară cumva 'rea' sau ca ceva ce nu ar trebui să mănânci. Mănânc doar alimente care îmi hrănesc corpul, de alte alimente nici nu am poftă - dar mănânc versiuni hrănitoare ale lucrurilor nesănătoase. Corpul și sufletul meu au nevoie de ele, așa că nu există trișare. Cred că singura înșelăciune pentru mine este o ieșire ocazională la un pahar de alcool, ceea ce se întâmplă de câteva ori pe an."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel