Cum scapă Monica Bârlădeanu de coșuri și de vânătăi peste noapte: „A doua zi nu mai ai nimic. Actorii știu drumul scurt spre vindecare în legătură cu orice”

Data publicării:
Sursa foto: Monica Bârlădeanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Monica Bârlădeanu, Instagram

Monica Bârlădeanu a dezvăluit câteva trucuri inedite ce o ajută să fie mereu impecabilă.

Monica Bârlădanu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Această meserie vine la pachet cu foarte multe avantaje, însă, în același timp, există și consecințe. Spre exemplu, tenul este cel pus în pericol în fiecare zi, pe platourile de filmare, spune vedeta. În acest fel, actorii trebuie să găsească constant remedii prin care își pot hidrata fața în timp record sau pot scăpa de coșurile inestetice. Monica Bârlădeanu spune că a trecut pin astfel de episoade, iar norocul ei a fost că știa remediile care să o salveze rapid.

„Nu știu dacă a fost neapărat din cauza unor produse, cât din cauza supraîncărcării. La serial, lucrurile se întâmplă cam așa: ai ajuns dimineață, ți s-a făcut machiajul de personaj, ai plecat la cadru. La serial lucrurile merg foarte repede. Filmezi în fața unor lumini care sunt extraordinar de puternice, încălzesc pielea, porii se dilată, make-up artista vine cu pudra, te tapotează, un alt strat de pudră, stratul numărul 2, stratul numărul 3, stratul numărul 7 și deja pielea este supraîncărcată cu pudră și cu porii dilatați, crede-mă, ai toate șansele să faci un episod acneic.

Bineînțeles că s-a întâmplat, bineînțeles că avem remedii. Actorii, cel puțin, știu drumul scurt spre vindecare în legătură cu orice. De exemplu, un episod acneic, dacă e absolut punctual, îl rezolvi foarte bine cu un un bețișor de urechi pe care îl înmoi într-o mască de sulf, pui un prim strat, lași să se usuce, adaugi un al doilea strat peste stratul uscat deja, a doua zi dimineața a dat înapoi, ești foarte bine. Am învățat astfel de trucuri din America. Mi-am dat seama că într-adevăr actorul trebuie să știe foarte multe remedii rapide”, a declarat, pentru Monica Bârlădeanu, potrivit playtech.

Te-ar putea inteersa și: Viciul de care Monica Bârlădeanu fuge: „Mi se pare că acesta distruge cel mai repede pielea”. Foarte mulți oameni îl au

Cum scapă Monica Bârlădeanu de vânătăi

Mai mult, îndrăgita actriță are un remediu excelent și pentru vânătăi. Aceasta spune că viața în fața reflectoarelor a determinat-o să găsească un leac rapid și pentru asta. 

“Nu știu, pentru vânătăi, iar, ce te faci? Te-ai lovit, ai o scenă, ai fost bruscată, te-a lovit de ceva, dar tu a doua zi filmezi într-o rochie decoltată sau care expune brațul lovit. Vreau să spun că și acolo am învățat! Iei un unguent de arnică, se găsește peste tot, nu costă nici mult, aplici primul strat gros, îl lași să acționeze, aplici încă un strat peste stratul respectiv, apoi ștergi și aplici din nou și crede-mă că până a doua zi nu mai ai nicio vânătaie. Verificată treaba și încercată, pentru că a fost nevoie”, a punctat ea.

Te poate interesa și: Rețeta cu care Monica Bârlădeanu l-a dat pe spate pe Cătălin Scărlătescu: Ciorbă cu un ingredient inedit

Ritualul vedetei de îngrijire a tenului

Este bine știut faptul că Monica Bârlădeanu acordă o atenție foarte mare tenului, acest lucru fiind dovedit și de modul în care vedeta arată la vârsta de 44 de ani, când ridurile sunt de domeniul trecutului. În acest sens, actrița spune că are un întreg ritual care o ajută să-și mențină fața atât de impecabilă. 

“În ceea ce privește îngrijirea pielii, mă bazez destul de mult pe timpul acasă, în special pe timpul în care răspund la emailuri. Atunci se întâmplă toate: masca numărul 1, masca numărul 2, masca numărul 3, ser, stau să intre o cremă mai emolientă sau fac ocluzie eventual cu o folie de plastic ca să intre mai multă cremă în piele, ăla e ritualul meu. Îl împletesc întotdeauna cu o altă activitate, pentru că nu pot să stau așa pur și simplu, nu e pierdere de timp, dar simt nevoia să fac cel puțin două lucruri în același timp. Și e foarte adevărat că mă bazez destul de mult, cel puțin o dată pe lună, pe o stimulare cu laser sau cu infraroșu. Cel puțin o femeie de vârsta mea are nevoie și de o stimulare în profunzime”, ne-a mărturisit actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel