Cum să-ți începi dimineața, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Ceea ce facem dimineața poate da tonul pentru tot restul zilei. Dacă o începem cu un sentiment de grabă, de copleșire sau pur și simplu de dezechilibru, s-ar putea să ne simțim așa pentru tot restul zilei. Așadar, ce modalitate mai bună de a evita acest lucru decât să creăm o rutină care să ne pună la punct, să ne calmeze și să ne hrănească, astfel încât să putem începe fiecare dimineață în cea mai bună formă posibilă? Și, din fericire pentru tine, avem mai jos sugestii specifice pentru cel mai bun ritual de dimineață pentru zodia ta.

 

Berbec 

Cel mai bun mod de a-ți începe ziua este cu un antrenament rapid de dimineață. De obicei, ai o tonă de energie și este minunat să o faci să curgă la prima oră. Acest lucru vă va ajuta să vă gestionați emoțiile pe parcursul zilei și vă va încuraja mai multă disciplină.  Exercițiile fizice reduc stresul și anxietatea, permițând o modalitate de a ne elibera de tensiunile pe care le-am putea reține fizic. Acest lucru este deosebit de bun mai ales pentru Berbeci, deoarece aceștia au tendința de a acționa mai întâi și de a gândi mai târziu. Dacă îți începi ziua cu un antrenament, vei fi mai relaxat, fără stres și mai puțin predispus să acționezi prea impulsiv.

Taur

Să-ți începi ziua cu un mic dejun sănătos este calea cea mai bună pentru tine, Taur. Și nu este vorba doar despre a-ți hrăni corpul cu ingrediente care să te pună în mișcare, ci și despre actul de a crea un mic dejun conștient, ca parte a rutinei utile. Acest lucru te va ajuta să te împământezi pentru ziua de azi, oferindu-ți timp să te răsfeți. Acesta este un act important de a avea cu adevărat grijă de tine și de a-ți reface nevoile organismului tău. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să rămâneți conștient de ceea ce corpul dvs. are nevoie pentru restul zilei și, sperăm, vă va ajuta să evitați orice exces de indulgență la care Taurii pot fi predispuși.

Gemeni

Meditația este o modalitate excelentă de a începe ziua. Mintea ta este o junglă de atâtea gânduri, idei și curiozități geniale. Uneori, acest lucru te poate copleși, deoarece ai atât de multe lucruri care se întâmplă în creierul tău. Începându-ți ziua cu o meditație, te poți strădui să calmezi acele gânduri grăbite de dimineață, centrându-te și calmându-te la prima oră. Această împământare se va transpune în restul zilei, permițându-vă să rămâneți mai conectat la obiectivele dvs. de ansamblu. De asemenea, vă va ajuta să evitați mai ușor să vă abateți în spirală către alte distracții.

Rac

Conectarea cu emoțiile tale la prima oră a dimineții este deosebit de importantă pentru tine, Rac. Încearcă o vizualizare simplă sau chiar o meditație ghidată cu niște piatră de lună curcubeu ca ritual de dimineață. Vei vedea că va face minuni pentru a te liniști emoțional. Imaginați-vă pur și simplu emoțiile pe care doriți să le simțiți pe parcursul zilei, precum și orice ați dori să manifestați. Acest lucru va da tonul pentru restul zilei și vă va menține intențiile legate de emoția asupra căreia v-ați concentrat cel mai mult.

 

Leu 

Petreceți puțin timp repetând afirmații sau mantre pentru această zi, Leu. Să-ți spui că ești frumoasă, inteligentă și că vei străluci foarte tare va da tonul pentru restul zilei pentru tine. A te pune într-un loc al acceptării de sine și a crește sentimentul de iubire de sine te va ajuta să gestionezi mai bine sentimentele de îndoială de sine. Scrieți o afirmație sau o mantră axată pe ceea ce doriți să lucrați pe parcursul zilei. Acest lucru va menține acele emoții, sarcini sau obiective în prim-planul minții tale, ceea ce va face mult mai ușor să găsești oportunitățile de care ai nevoie sau pe care vrei să le realizezi.

Fecioară 

Crearea sau actualizarea listei de lucruri de făcut pentru această zi este o modalitate minunată de a-ți începe ziua. Îți place să fii organizată, iar detaliile sunt super importante pentru tine, așa că începe-ți ziua concentrându-te pe care sunt cele mai importante priorități pentru tine. Poți să iei cu ușurință lista de lucruri de făcut de ieri, să bifezi tot ceea ce ai realizat și apoi să prioritizezi tot ceea ce ai omis cu tot ceea ce ai nou în desfășurare. Începi fiecare zi cu un sentiment de bine văzând cât de mult ai progresat în ziua precedentă și chiar mai bine când ai un plan de atac pentru restul zilei.

Balanță

Oricât de simplu ar părea exprimarea recunoștinței, aceasta poate face de fapt minuni pentru starea noastră de spirit și emoțiile noastre. Pentru tine, Balanță, adăugarea unor exerciții de recunoștință la ritualul tău de dimineață îți poate schimba viața. Fiind unul dintre cele mai sociale semne ale zodiacului, petreci mult timp în energia celorlalți, observându-i pe aceștia și realizările lor. Acest lucru te poate determina să te compari cu ceilalți, probabil mai mult decât ar trebui. Cel mai simplu mod de a prinde acest obicei înainte ca el să se dezlănțuie este să-ți amintești să fii recunoscător pentru tot ceea ce este special la tine, pentru tot ceea ce ai creat și realizat. În fiecare dimineață, recitește o listă cu cel puțin cinci lucruri din viața ta pentru care ești recunoscător înainte de a-ți începe ziua. Acest lucru vă va menține concentrată pe magia voastră.

 

Scorpion

Jurnalul poate fi un ritual de dimineață foarte puternic pentru tine, Scorpionule! Să fim realiști, meditezi și meditezi puțin - mereu te adâncești tot mai mult, lucrând prin tot felul de analize, strat cu strat. Uneori, trebuie să scoți o parte din asta din minte și să o treci pe hârtie, ca să poți și tu să o pui un pic la punct. A scrie un pic în jurnal, a-ți nota gândurile de dimineață sau chiar visele din noaptea precedentă te va ajuta să îți creezi mai multă claritate pe parcursul zilei. Este aproape ca și cum scrisul îți va permite să te eliberezi de unele dintre gândurile tale, creând spațiul necesar pentru a putea fie să le aprofundezi mai mult cu altele, fie să descoperi mai multe. După câteva săptămâni, vei constata că poți face niște descoperiri remarcabile despre tine însuți.

 

Segetător

Explorarea este o mare parte din ceea ce ești, Săgetătorule, așa că trebuie să faci din asta o prioritate! Desigur, uneori, când trebuie să te duci la serviciu și să abordezi o tonă de lucruri din viață, s-ar putea să nu simți că ai timp. De aceea, ritualul tău de dimineață ar trebui să-ți ofere șansa de a explora. Încearcă să citești dimineața pentru a-ți stimula imaginația. Acest lucru va oferi minții tale ocazia de a hoinări și de a vizita un loc nou. Dacă nu sunteți un mare cititor, vă puteți lua ceva timp pentru a vizualiza următoarea călătorie importantă. 

Capricorn

Ești capabil să sapi adânc în prioritățile tale pentru ziua respectivă, fără a fi deranjat de toate lucrurile mărunte care ar putea apărea, mai ales atunci când te simți calm și liniștit. Una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți începe ziua este să faci exerciții de respirație și să te conectezi la corpul tău. Fă câteva respirații foarte profunde, inspirând și expirând cu atenție în fiecare dimineață, va face minuni. Atunci când ne concentrăm pe respirație, putem fi în întregime una cu corpul nostru, ne putem conecta cu modul în care dorim să fim tratați și cu orice gânduri sau mesaje la care trebuie să acordăm atenție. Începându-ne ziua cu conexiunea intactă, ne va fi mult mai ușor să rămânem în acest sentiment.

Vărsător

Uneori ai nevoie de o evadare, Vărsătorule, mai ales atunci când trebuie să te ocupi de unele lucruri pe care chiar nu ai prefera să le faci. Soluția perfectă pentru a te ajuta să începi ziua, cât mai pozitiv, este prin vizualizări! Chiar când te trezești, înainte de a face orice altceva, fă-ți timp să îți imaginezi ziua ta perfectă. Nu contează cât de absurdă sau nerealistă ar putea părea, redă-o până la capăt. Dacă vă treziți și ați prefera să călătoriți pe Lună decât să mergeți la serviciu, atunci imaginați-vă că faceți exact asta. Veți constata că, la sfârșitul vizualizării, veți avea senzația că ziua dvs. a decurs de fapt așa cum v-ați imaginat și, în cele din urmă, vă va pune într-o dispoziție excelentă. Și, cea mai bună parte? Dacă te concentrezi cu adevărat asupra unui lucru semnificativ pentru tine, vei face în mod inconștient mișcări pe parcursul zilei pentru a-l manifesta pentru tine.

Pești

Să asculți sau chiar să meditezi cu o muzică înălțătoare sau liniștitoare este o modalitate excelentă de a-ți începe ziua! Muzica poate vorbi cu sufletul tău într-un mod care îți poate înveseli cu adevărat spiritul. Aceasta poate include orice, de la Formation a lui Beyoncé până la sunetul ploii. Orice ar fi ceea ce te împuternicește sau te calmează, ascultă-l. Și, bineînțeles, nu ezitați să o schimbați în funcție de ceea ce aveți de rezolvat în ziua respectivă. În unele zile aveți nevoie de calm și concentrare, iar în altele de putere și energie. Evaluați ziua și ascultați orice muzică care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel