Cum să-ți dai seama cine a fost în viața ta anterioară, potrivit astrologiei

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nathan Dumlao
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nathan Dumlao

Persoanele pe care le întâlnești în această viață și care ți se par familiare în mod înnăscut ar putea apărea ca legături karmice din trecut printr-o hartă de sinastrie, atunci când planetele lor se află în aspect cu Nodul tău Sud și viceversa.

Conjuncții ale Nodului Sud care reprezintă conexiuni cu vieți trecute

1. Nodul Sud în conjuncție cu Mercur: frați și surori din viețile anterioare

Mercur este legat de comunicare, precum și de dinamica pe care o avem cu frații și verișorii noștri. Faptul că Nodul Sud este în conjuncție cu Mercur arată că nativul cu Mercur ar fi putut fi frate, văr sau prieten într-o viață anterioară.

Cu acest aspect, ambele părți vor fi vorbărețe și se vor putea destăinui unul altuia. Există un sentiment de încredere și onestitate între ambele părți.

2. Nodul Sud în conjuncție cu Venus: iubiți din viețile trecute

Venus este reprezentantul iubirii și al romantismului, iar acest aspect aduce doi iubiți din trecut pentru a-și reaprinde din nou romantismul. Există subiecte vechi de revizitat și lecții noi de învățat cu acest aspect.

Ca și în cazul majorității conjuncțiilor Nodului Sud, învățăm lecții semnificative. În acest caz, a învăța cum să iubim sau a ne perfecționa dragostea ar putea fi o temă pentru această viață.

3. Nodul Sud în conjuncție cu Marte: pasiunea din viața trecută

Faptul că avem Nodul Sud în conjuncție cu Marte arată că chimia cu persoana Marte este peste așteptări. Există o istorie între cei doi într-o conexiune karmică din trecut, ceea ce poate face ca ambele părți să se simtă relativ ușor să se simtă atrase una de cealaltă din prima clipă. 

4. Nodul Sud în conjuncție cu Jupiter: profesor din viața trecută

Atunci când Jupiter este conjunct cu Nodul Sud, putem avea fie o figură conjugală, fie un profesor. Jupiter este din nou aici pentru a oferi mentorat și îndrumare.

Lecțiile de acum ar putea implica să fim mai deschiși la a învăța despre noi concepte și ideologii. Sau am putea să ne simțim mai inspirați să călătorim și să explorăm mai mult.


5. Nodul Sud în conjuncție cu Ceres: mama sau figura maternă din viața trecută

Ceres este asteroidul care reprezintă latura noastră maternă. Vedem protectorul nostru interior prin intermediul lui Ceres.

A avea Nodul Sud în conjuncție cu acest asteroid denotă o relație care ar putea fi similară cu cea dintre o mamă și un copil. Ceres va simți nevoia de a-l proteja pe nativul cu Nodul Sud.

6. Nodul Sud în conjuncție cu Juno: soțul/soția din viața trecută

Cu acest aspect învățăm încă o dată ce înseamnă să fii căsătorit. Juno reprezintă soțul/soția. Lecțiile pe care trebuie să le învățăm vor depinde de casă și de semnul lui Juno. Ambii parteneri se vor simți în ton cu ceea ce își doresc într-o relație de lungă durată. Ei știu să facă compromisuri și sunt mereu atenți unul la celălalt. Consolidarea legăturii lor va fi relevantă pentru această viață, potrivit yourtango.com

Citește și: Horoscop 2023. Cea mai norocoasă zi din an. Zodiile care au parte de schimbări și câștiguri majore

Superstițiile Mirelei Vaida. Face asta în fiecare an, de Crăciun: „Aș vrea ca și copiii să le ducă mai departe” / EXCLUSIV

Mihai Trăstariu nu sărbătorea Crăciunul în copilărie: „Noi suntem patru frați și era foarte greu pentru ai mei să ne întrețină”/ EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel