Mihai Trăstariu nu sărbătorea Crăciunul în copilărie: „Noi suntem patru frați și era foarte greu pentru ai mei să ne întrețină”/ EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Mihai Trăistariu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, motivul pentru care nu petrecea Crăciunul, în copilărie, dar și ce planuri are anul acesta, de sărbători. 

Mihhai Trăistariu se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada Crăciunului, în copilărie. Mihai Trăistariu a recunoscut că nu sărbătorea niciodată, deoarece părinții săi nu aveau posibilități financiare și era greu să întrețină întreaga familie. 

Mihai Trăstariu nu sărbătorea Crăciunul în copilărie

În exclusivitate pentru Spectacola, Mihai Trăistariu a dezvăluit care a fost cel mai frumos moment în care a simțit cu adevărat că este Crăciunul. 

„În copilărie nu prea sărbătoream Crăciunul. Noi suntem patru frați și era foarte greu pentru ai mei să ne întrețină. Nu am suferit că nu sărbătoream Crăciunul. Eu sunt iubitor de animale, am și o asociație în Constanța cu 400 de câini și 33 de pisici, iar acum vreo opt ani am avut făcut Crăciunul câinilor. Am anunțat pe internet și am rugat pe toată lumea să facem și pentru ei ceva. Asta e cea mai frumoasă amintire, în sensul că s-au adunat vreo 80 de oameni, care au venit cu saci de mâncare pentru căței, cu pături, cu tot ce au avut mai bun. A fost un fel de donație pentru cățeii adăpostului. Așa mi-a venit mie și chiar am făcut un afiș pe care scria „ Crăciunul câinilor” , a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Ce planuri are Mihai Trăistariu de Crăciun

Mihai Trăistariu a recunoscut că, de când s-a apucat de cântat, Crăciunul l-a prins de fiecare dată pe scenă. 

„În general, de Crăciun, noi artiștii cântăm și eu sunt fericit să fac asta. De 20 de ani de când am început să cânt, mi-am petrecut Crăciunul pe scenă. De data aceasta o să cânt la Sinaia, ceea ce e genial pentru că am și cerut cazare cu o zi înainte. Merg cu managera mea cu care m-am și împrietenit și este strict o relație de prietenie și ne înțelegem perfect. Astfel că, o să ne și plimbăm, stăm la ceaiuri, la cafenele, practic o luăm ca pe o mini vacanță. Deci, Crăciunul va fi petrecut pe scenă, ca de obicei. 

Nu mai am părinți ca să mă duc să-i vizitez, din păcate s-au stins acum ceva timp. Mai am frați împrăștiați prin lume. Am un frate în Piatra Neamț, sora mea este în Iași și mai am un frate în Germania. Suntem patru frați și ne vedem foarte rar. Iar ca să ne vedem toți patru de Crăciun ar fi ceva uimitor. Eu sper să se întâmple odată și treaba asta pentru că așa este frumos de Crăciun. ”, a mai spus artistul. 

Ce tradiții respectă artistul de Crăciun

„Nu știu dacă am tradiții de Crăciun, dar cred că a devenit o tradiție să cânt în fiecare an la Sinaia, în același loc. Este acolo un resort care mă place foarte mult și mă vrea în fiecare an. Eu le când la masa de prânz și seara. Îmi place foarte mult pentru că lumea se distrează, dansează.  Bradul l-am împodobit deja.

Îmi place Crăciunul, îmi plac sărbătorile, dar nu să mănânc, pentru că eu nu sunt un gurmand, de fel. Îmi place sărbătoarea în sine, cu tot ce vine ea la pachet. Eu am o școală de muzică din 2014 și mă strecor numai printre copii de la 4 ani în sus. Am 120 de elevi și m-am învățat să mă dau după ei, să gândesc ca ei, să ne jucăm împreună. La școală le-am făcut trei brazi, i-am împodobit, le-am pus și chipurile lor în pom, și-au adus și ei globulețe de acasă. Trebuie să  ne copilărim și să-l așteptăm pe Moș Crăciun, altfel parcă se pierde ceva. De-aia ne digitalizăm. Trebuie să rămânem jumi-juma. 

Nu am un film preferat, dar chiar vorbeam acum câteva zile cu cineva să ne întâlnim la mine și să ne uităm la „Singur acasă”, pentru că era filmul sărbătorilor încă de când eram noi mici. Acum sunt zeci de filme cu tematică de Crăciun. Cu toate astea, cred că tot ăla rămâne filmul copilăriei noastre, al generației noastre. Este un film de referință când vorbim de Crăciun. ”, a mai povestit Mihai Trăistariu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel