Cum să te înțelegi bine cu soacra. Lidia Fecioru, cele mai bune sfaturi: "Să vă alegeţi un partener care îşi iubeşte părinţii"

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor ???????????????????????????? ????????????????????????????
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor ???????????????????????????? ????????????????????????????

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să faci ca să te înțelegi bine cu soacra. 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN, câteva sfaturi pe care o noră ar trebui să le ia în considerare pentru a se înţelege cu soacra.

"Este un subiect sensibil, dar important de ştiut. Sunt şi multe mituri, dar şi adevăruri. Am văzut şi relaţii foarte frumoase cu soacrele.

O fată a întrebat-o pe mamă care este secretul convieţuirii în familie. Aceasta i-a spus că niciodată să nu-i spui soţului ce a spus mama ta. Şi niciodată să nu îi spui mamei tale ce a spus soţul.

Dacă eşti supărăcios de fel sau o să cauţi mereu nod în papură, normal că o să existe o problemă în relaţia cu soacra.

Este foarte important să vă alegeţi un partener care îşi iubeşte părinţii. Nu poţi să iei pe cineva care este egoist cu părinţii. Imaginează-ţi doar cum va fi cu tine şi cu copiii vostri.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru: "Bag-o, domne, în seamnă. Întreab-o dacă vrea un ceai, o cafea"

"Am tot auzit că vai, soacra este aşa şi aşa. Ia încearcă să vorbeşti cu ea pe un ton calm. Nu încerca să dictezi. Nu te costă nimic să fii drăguţ. Fii drăguţ 5 minute, apoi când ai închis uşa, poţi să-i zici ce vrei. Pe om îl îmblânzeşti prin iubire.

Dacă soacra are obiceiul de a critica, noi ar trebui să învăţăm ceva. Dacă ea vrea să mă educe, ştie ce îi place copilului ei. Ea îţi dă nişte repere. Ea vrea să fii mai ordonată, mai gospodină. Este tot pentru tine. Haosul nu va duce nicăieri.

Îţi dă nişte butoane în mână. Te învaţă ceva. Sunt multe cupluri care stau cu socrii. Nu este nicio problemă că se întâmplă asta. Trebuie să existe înţelegere.

Dacă vrei să o îmbunezi îi ceri un sfat, chiar dacă nu ai nevoie de el. Bag-o, domne, în seamnă. Întreab-o dacă vrea un ceai, o cafea. Toate lucrurile astea mărunte contează. Ea ştie să se bucure de lucrurile mărunte.

Trebuie să învăţăm să ascultăm. E cea mai bună tehnică. Trebuie să înveţi să asculţi. Lasă-l să-şi termine fraza. Taci la timp. Tăcerea e de aur. E greu de aplicat, dar exerciţiul este mama învăţăturilor.

Relaţia bună cu socrii înseamnă şi o relaţie bună cu soţul, mai ales în cazul soţului care îşi iubeşte foarte mult părinţii.", a mai spus Lidia Fecioru.

Cum recunoaștem un om zgârcit

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3 CNN, cele zece semne la care să fim atenţi pentru a recunoaşte un om zgârcit.

„Să nu fim răutăcioşi. Banii sunt importanţi. Într-o relaţie, în viaţă. Nu putem trăi fără bani.

Bărbaţii care nu lasă bacşiş. Nu neapărat la restaurant, ci oriunde. Şi în general, oamenii care nu lasă bacşiş sunt zgârciţi. Dacă te uiţi la ei, prima dată când vine nota de plată, încep să o studieze. Sunt şi femei, şi bărbaţi.

Oamenii care se duc în vizită cu mâna goală. Sunt destui. Însă oamenii trebuie să ştie că în casa unui om, chiar dacă te-ai dus a zecea oară, nu te duci cu mâna goală. Pentru că dacă nu duci pentru ei ceva, sunt copiii. O cafea, o prăjitură, o pâine. Dar nu te duci în casa omului cu mâna goală.

Mai ales dacă te duci pentru prima dată în casa unui om, nu te duce cu mâna goală. Nu intra în casa omului cu mâna goală.

Citește continuarea AICI

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel