Cum recunoaștem un om zgârcit. Lidia Fecioru: "Nu intra în casa omului cu mâna goală"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Lidia Fecioru a dezvăluit cele zece semne la care să fim atenţi pentru a recunoaşte un om zgârcit.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3 CNN, cele zece semne la care să fim atenţi pentru a recunoaşte un om zgârcit.

„Să nu fim răutăcioşi. Banii sunt importanţi. Într-o relaţie, în viaţă. Nu putem trăi fără bani.

Bărbaţii care nu lasă bacşiş. Nu neapărat la restaurant, ci oriunde. Şi în general, oamenii care nu lasă bacşiş sunt zgârciţi. Dacă te uiţi la ei, prima dată când vine nota de plată, încep să o studieze. Sunt şi femei, şi bărbaţi.

Oamenii care se duc în vizită cu mâna goală. Sunt destui. Însă oamenii trebuie să ştie că în casa unui om, chiar dacă te-ai dus a zecea oară, nu te duci cu mâna goală. Pentru că dacă nu duci pentru ei ceva, sunt copiii. O cafea, o prăjitură, o pâine. Dar nu te duci în casa omului cu mâna goală.

Mai ales dacă te duci pentru prima dată în casa unui om, nu te duce cu mâna goală. Nu intra în casa omului cu mâna goală.

Forma asta de egoism se manifestă din toate punctele de vedere. Niciodată nu o să vezi un om zgârcit care să vină să spună: pot să te ajut cu ceva? Foarte rar.

Bărbaţii care nu dăruiesc nimic. Femeile nu sunt, de principiu, fiţoase, dar dacă îi aduce un buchet de flori măcar o dată la două săptămâni, e perfect. Dacă unui bărbat îi place ca femeia lui să fie cea mai frumoasă, cea mai elegantă, cea mai sclipitoare, trebuie să investească în ea. Pentru că, dacă nu, se va găsi unul care va investi.

Femeile se uită şi la celelalte femei care primesc un cadou şi încep să gândească şi să facă o comparaţie.

Mai există bărbaţii care rostesc suma pe un ton nemulţumit. Este un semn că este zgârcit.

Oamenii care fac economii exagerate. Sunt oameni care strâng şi investesc. Cunosc pe cineva care a strâns mulţi bani, a cumpărat multe apartamente şi le-a închiriat, dar de când îl cunosc eu, de peste 20 de ani, este în acelaşi palton. Nu am văzut să fie ceva schimbat.

Până la urmă, nu merită. Sunt foarte mulţi oameni bogaţi pe care îi vezi îmbrăcaţi mai sărăcuţ, nu ai zice în viaţa ta că au foarte mulţi bani. Nu se bucură de nimic, nici măcar să se îmbrace, să se încalţe.

În această perioadă, când totul se scumpeşte, oamenii sunt mai calculaţi, e adevărat, dar când cineva face cumpărături şi apoi vine altcineva şi începe să pună întrebări, să facă un raport, cât a costat, de unde ai luat, e o problemă.

Într-o relaţie aşa ceva nu se tratează. Egoistul, zgârcitul şi prostul nu se tratează. Sunt pe viaţă. Omul dacă este zgârcit, va fi zgârcit toată viaţa”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel