Cum să te îmbraci la modă, cu puțini bani. Adina Buzatu: „Păstrezi banii rămași, din ei plătești curentul electric”

Data publicării:
Sursa foto: Adina Buzatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adina Buzatu, Instagram

Adina Buzatu le-a oferit câteva sfaturi de modă, celor care ua un buget restrâns.

Adina Buzatu le-a oferit tuturor câteva sfaturi prețioase ce țin de stil, dar și de salvarea bugetului, în aceste vremuri incerte. Celebrul designer de modă a dezvăluit astfel cum trebuie să ne alegem piesele vestimentare din garderobă, fără să facem însă risipă. Secretul stă în calitate, nu în cantitate, susține vedeta.

"Alegeți calitatea, pentru că hainele de calitate țin în timp. Un costum de bună calitate poate ține 20 de ani, sigur dacă nu ai mari oscilații de greutate. E foarte important să nu mai cumpărăm cantitate, să ne gândim și din punct de vedere al sustenabilității. Cu cât cumperi mai mult și arunci, cu atât practic irosești și bani, irosești și timp cumpărând și vă mai spun ceva. De multe ori avem tendința, când găsim ceva, ni se pare nouă mai ieftin, să cumpărăm chiar dacă nu ne vine bine, chiar dacă nu ne place, chiar dacă nu se asortează cu restul lucrurilor din garderobă, eu vă sugerez așa: Cumpărați-vă puțin și foarte bun.", a declarat Adina Buzatu, pentru WOWbiz.ro.

VEZI și: Adina Buzatu dezvăluie tendințele în modă a anului 2022: Anul acesta este despre culori

 

Piesele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat

Mai mult, Adina Buzatu a dezvăluit și care sunt piesele vestimentare care nu trebuie să-i lipsească din garderoba unui bărbat. Încă o dată, aceasta a pus accentul pe calitatea produselor, și nu pe numărul lor.

"Un bărbat, spre exemplu, are nevoie de un costum de calitate, de o cămașă albă frumoasă, de o pereche de jeanși, un tricou, două, un cardigan, o pereche de sneakerși și o pereche de pantofi, acestea toate de bună calitate și, crede-mă, ești cel mai bine îmbrăcat bărbat. Îți mai trebuie și accesorii, dacă vrei un papion pentru o gală sau o cravată pentru birou. Există tendința asta a românilor să cumpărăm mult, să avem mult. Spre exemplu, 20 de perechi de jeanși, la ce îți folosesc? Porți oricum doar două perechi, pentru că aceia sunt cei dragi care îți vin bine, în care te simți și bine. Mai bine îi cumperi doar pe ăia doi, de cea mai bună calitate și pentru ceilalți 18, păstrezi banii în bancă, din ei plătești curentul electric, gazul sau ce plăți mai ai de făcut.", a mai precizat designerul vestimentar, potrivit sursei citate.

Adina Buzatu, MOTIVUL pentru care nu mai îmbracă femei: Puțină lume știe

 

Ce vedete îi datorează bani Adinei Buzatu

Este de știut faptul că Adina Buzatu îmbracă cea mai mare parte dintre persoanele publice din România de gen masculin, iar recent aceasta a scos la iveală faptul că sunt câteva nume celebre care trebuie să îi înapoieze sume mai mari de bani.

„Da, există vedete care au datorii la mine, dar nu pentru că nu mi-au dat ei, ci pentru că am uitat să le fac calculele. Râdeam și cu Alex Velea acum, că are să-mi plătească niște chestii și mi-a scris 20 de mesaje. Mereu îi zic că mă uit să văd cât are să-mi dea și uit să-i mai zic. Bogdan de la Ploiești cred că îmi dă mesaj la două zile și nu apuc să-i fac. Nu i s-a întâmplat să nu-mi dea nimeni banii înapoi. Eu  iubesc ce fac, iar la două noaptea dacă un client mă sună, răspund. Eu nu ajung la niciun revelion, pentru că eu stau cu clienții să le dau sfaturi,, îmi trimit poze. Non stop stau la magazin ca vânzătoare, toți îmi spun că nu se așteptau să mă vadă acolo, dar sâmbăta și duminica mi le petrec în magazin.

Cred că toate vedetele cumpără în rate de la mine, dar nu pentru că nu-și permit să plătească, ci pentru că le trimit chestii, e o colaborarea constantă. Ei îmi scriu că au un eveniment și să le trimit ceva și după ei îmi trimit banii.”, a declarat Adina Buzatu în cadrul emisiunii online Detectorul de minciuni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel