Cum reușește să se mențină în formă actrița Salma Hayek, la 54 de ani. O rutină de doar cinci minute

Data publicării:
Salma Hayek, sursa instagram
Descriere foto: Salma Hayek, sursa instagram

Actrița Salma Hayek a dezvăluit cum se menține în cea mai bună formă, la 54 de ani. Vedeta are o rutină care durează doar cinci minute.

​Pe numele de botez Salma Valgarma Hayek Jiménez, în vârstă de 54 de ani, s-a făcut cunoscută în principal datorită filmului Desperado (1995), acolo unde interpretează rolul Carolina și îl are drept coleg de platou pe Antonio Banderas.

Salma Hayek este o femeie frumoasă chiar și la 54 de ani, actrița de origine din Mexic reușind să se mențină foarte bine din punct de vedere fizic. Aceasta a mărturisit că primește deseori complimente de la fanii ei și nu numai. Într-un interviu  pentru The Mirror, actrița a dezvăluit rutina care o ajută să se mențină în formă.

Salma Hayek a mărturisit că face antrenamente fizice intense în fiecare zi, dar care durează doar cinci minute. Actrița din filmul "Frida" a mărturisit că a avut și momente în care a fost mai plinuță dar când își propune să schimbe ceva, reușește. Face orice este necesar, ține dietă și multe exerciții fizice, astfel încât să arate perfect.

"Îmi place să fac yoga și am inventat un fel de exercițiu-rutină, care durează doar cinci minute și îmi lucrează întreg corpul. Poate fi dureros a doua zi, dar în timpul exercițiului nu simți absolut nimic", a spus actrița pentru sursa citată.

De asemenea, actrița, care este mama unui copil, a declarat că își iubește vârsta, dar recunoaște că i se pare din ce în ce mai greu să își mai lanseze provocări pe măsură ce trec anii.

"Nu mă deranjează numărul indicat de vârsta mea", a spus Salma Hayek. "Îmi place la 54 de ani. E o reușită. Am urât când am împlinit 30 de ani - am avut o criză atunci. Dar ador să fiu la 50 și ceva de ani. Mă simt de parcă aș avea totul. Sunt recunoscătoare și mă simt binecuvântată, dar cred că voi fi întotdeauna obsedată de evoluție și de dezvoltare personală, de creștere. Îmi zic mereu: 'OK, am obținut asta și asta, dar cum pot continua să devin mai bună și să cresc în diferite direcții ale vieții?' Uneori, e foarte ușor când nu trebuie să faci nimic altceva decât să rămâi în zona ta de confort. Devine din ce în ce mai greu pe măsură ce îmbătrânești, pentru că obosești. Sunt de părere totuși că exact atunci când te oprești de tot, atunci îmbătrânești cu adevărat", a mai spus aceasta.

 

Salma Hayek a reușit să își facă toate acrobațiile singură în cel mai recent film al ei, The Hitman’s Wife’s Bodyguard.

"Iubesc scenele de acțiune", a spus ea, "Pot să fac orice îmi este îngăduit. Scena mea preferată din acest film este una când mă bat cu câțiva indivizi singură. A fost super amuzant. Am filmat câteva scene inclusiv în apă, mi-a plăcut foarte mult", a mai spus actrița.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel