Cum poți obține peste 70 de ținute cu doar 13 piese vestimentare: „E garantat, matematică pură” / video

Data publicării:
Sursa foto: Freepik.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Freepik.com

Mariana Romanică ne învață cum să scoatem din garderobă hainele vechi, pe care nu le mai purtăm, și cu ce piese trebuie să actualizăm dressingul. 

Mariana Romanică, consultant în imagine, a fost prezentă în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, de la Spectacola, unde ne-a vorbit despre un concept extrem de popular în rândul femeilor: garderoba capsulă. Aceasta e soluția salvatoare pentru doamnele care vor să aibă parte de ținute diverse în fiecare zi, dar care, în același timp, își doresc să-și trieze extrem de mult piesele vestimentare din garderobă, pentru a le ține doar pe cele esențiale.

„Garderoba capsulă este asul din mânecă pentru consultanții în imagine și stiliști și o parte dintre clienți îl abordează cu încredere, mai ales cei care sunt adepții minimalismului. În lucrul cu clientele mele, eu recomand garderoba capsulă ca punct de pornire. 

După ce ai aflat ce culori ți se potrivesc, care este forma corpului tău, cu ce îți stă bine și care este stilul tău vestimentar, vrei să cumperi haine noi. Cele vechi poate nu-ți mai vin sau vrei să arăți diferit, iar atunci ne bazăm pe acest concept de garderobă capsulă din 13 piese din care poți să faci peste 70 de ținute și crede-mă, garantat, matematică pură funcționează.”,  a spus Mariana Romanică, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola.

Pe aceeași temă: Piesele vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă. Mariana Romanică: „Sunt 13 la număr” / VIDEO

Cum îți alegi cele 13 piese vestimentare

Există mai multe criterii care te vor ajuta să-ți alegi cele 13 piese vestimentare cu ajutorul cărora vei crea cele peste 70 de ținute, ne spune Mariana Romanică. Trebuie să iei în calcul, în primul rând, stilul tău de viață. 

„Cel mai important e stilul vestimentar și stilul de viață, pentru că acestea influențează cel mai mult hainele pe care le purtăm. Spre exemplu, dacă îți dorești un stil foarte feminin și sexy care conține multe fuste și pantofi cu toc, dar mergi foarte mult pe jos, mai ales când este frig, vei dori acel stil vestimentar, dar nu-l vei purta, pentru că nu se potrivește cu stilul tău de viață. Trebuie o balanță între ce ne dorim și ce ne trebuie cu adevărat.”, a continuat aceasta.

Citește și: Liviu Vârciu, adevărul despre datoria pe care trebuie să i-o înapoieze lui Nea Marin: „Mi-a dat 30.000, să nu credeți că a uitat moșul”

Ia în calcul și nevoile speciale

De asemenea, mai este important să iei în calcul și anumite situații speciale care pot apărea în viața ta de zi cu zi, spune aceasta. 

„Cumva așa alegem și piesele, gândindu-ne la activitățile noastre, în primul rând, la ce este mai plăcut să purtăm, pentru că sunt femei care preferă pantalonii, altele rochiile și trebuie să analizăm și dacă sunt anumite nevoie speciale, precum ar fi un dress code la locul de muncă, cerințe specifice.”, mai spune ea. 

Citește și: Viorel Pop, previziuni pentru anul 2024. La ce provocări și schimbări trebuie să ne așteptăm în perioada următoare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel