Cum petrec Oana și Virol Lis „Ziua îndrăgostiților”: „Am făcut foarte multe lucruri drăguțe”. Dragostea nu are vârstă pentru cei doi

Data publicării:

Oana Lis a dezvăluit cum a petrecut  „Valentine`s Day”. Vedeta și Viorel Lis trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. 

Oana Lis împreună cu fostul primar al Capitalei Viorel Lis formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc care de-a lungul timpului a condus la nașterea a numeroase controverse și critici, însă cu toate acestea cei doi au continuat să trăiască povestea lor de dragoste, cei doi fiind căsătoriți de 12 ani.

Cum petrec Oana și Virol Lis „Ziua îndrăgostiților”

Oana Lis a dat din casă și a povestit cum petrece „Valentine`s Day” alături de soțul ei. Vedeta a recunoscut că nu are nevoie de cadouri scumpe și este de părere că iubirea se exprimă prin gesturi mici. 

„Eu nu sunt cârcotașă ca alții și mă bucur chiar dacă e o sărbătoare americană. Mă bucur că se sărbătorește Valentine`s Day și la noi, în primul rând așa, în mod general, pentru că practic se sărbătorește iubirea în orice formă a ei. Mă bucur când văd prin mall lumea la cumpărături sau pe stradă câte un bărbat cu o floare în mână. Mi se pare că este foarte important.

În relația mea cu Viorel sunt 23 de ani de relație și bineînțeles că iubirea se sărbătorește în fiecare zi și cu atât mai mult în zilele acestea speciale, după 23 de ani este importantă o îmbrățișare, un te iubesc, o prăjitură cumpărată. Pur și simplu nu trebuie să fie ceva foarte scump, ci pur și simplu faptul că te-ai gândit la persoana respectivă”, a declarat Oana Lis, potrivit WOWbiz.ro.

„Am făcut multe lucruri din iubire”

Oana Lis a declarat că, între ea și soțul ei, a fost întotdeauna iubire, încă de când s-au cunoscut. Totodată, blondina a recunoscut că  îi scria poezii soțului său și i le lăsa pe biroul primăriei, însă nici Viorel Lis nu a fost mai prejos. 

„Am făcut multe lucruri din iubire. Pe Viorel, la început, cred că l-am câștigat cu felul meu de a fi mai special față de alte femei. Eu îi scriam poezii și îi lăsam poezii pe birou la primărie și tot felul de urări. Tot timpul îi lăsam mesaje drăguțe, poze cu noi doi. Am făcut foarte multe lucruri drăguțe pentru el(…) au fost foarte multe lucruri frumoase pe care le-am făcut și nu e vorba de bani aici, pentru că le poți face și fără bani, este vorba de a vrea

Pentru noi, cel mai frumos cadou este faptul că ne-am petrecut împreună atât de mulți ani. Cel puțin la mine, eu jumătate din viața mea am petrecut-o cu Viorel și acesta cred că este cel mai frumos cadou. Financiar, Viorel a făcut foarte multe lucruri pentru mine la nivelul lui, cât a putut și chiar mi se pare extrem de emoționant faptul că el nu mai poate să muncească să facă lucruri.

El nu e supărat că nu mai poate să muncească, să iasă din casă și să facă lucruri, ci e supărat că nu mai poate să facă lucruri pentru mine, să mă întrețină la un anumit nivel, să muncească și mi se pare foarte important și cred că unul dintre lucrurile importante este ca un bărbat să fie bărbat și să vrea să aibă grijă de femeia lui.”, a mai spus Oana Lis.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Oana și Viorel Lis: ’’El era în divorț și tot mă invita. Eu credeam că îi e milă că sunt orfană’’

Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Oana Moșneagu: „Ea oricum știe. Urmează și pasul ăla”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel