Cum o răsfață Liviu Vârciu pe Anda Călin, de 8 martie: „Nu vreau să-i mai iau flori, i-am făcut cadou deja”. Ce admiră cel mai mult la partenera sa

Data publicării:
Liviu Vârciu, captură video Youtube Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Liviu Vârciu, captură video Youtube Spectacola

 Liviu Vârciu ne-a făcut câteva dezvăluiri din intimitatea relației cu Anda Călin, mama copiilor săi.

Liviu Vârciu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este prezent pe micile ecrane de ani de zile, iar odată cu trecerea timpului a reușit să-și păstreze carisma și simțul umorului care l-au consacrat în acest domeniu. Totuși, chiar dacă oamenii îl văd mereu cu zâmbetul pe buze și nu și l-ar putea imagina pe Liviu Vârciu în alt fel, decât cu o bună dispoziție molipsitoare, acesta ne spune că acasă, lucruri stau total diferit. 

„Acasă sunt un dezastru total. Nu ai vrea să o întrebi pe a mea doamnă, pentru că sunt groaznic. Cad când ajung acasă. La televizor sunt eu, Liviu Vârciu, fac de prea mulți ani treaba asta, nu am jucat niciodată un rol, eu ăsta sunt, dacă am o tare bună, ți-o transmit, dacă am o stare proastă, ți-o spun. Ăsta e jobul, ce să fac.”, a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește și: Șerban Pavlu, complet uimit de un actor din Clanul: „Pentru mine e un șoc. De unde are tehnica, de unde știe?”

Ce spune despre Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de câțiva ani buni de zile, iar cei doi au împreună 2 copii, un băiat și o fată. Astfel, l-am întrebat pe artist dacă are parte de o parteneră înțelegătoare, după care a urmat un dialog savuros între echipa Spectacola și prezentator. 

SPECTACOLA: „Deci să înțeleg că în relație ai parte de o femei foarte înțelegătoare.”

Liviu Vârciu: „Da, e înțelegătoare până la Dumnezeu, cele mai înțelegătoare ființe sunteți voi, femeile. Voi știți, sunteți minunate.”

SPECTACOLA: „Nu eram ironică.”

Liviu Vârciu: „Nici eu nu sunt, de ce ți s-a părut că sunt? Știi tu ceva? Nu sunteți voi înțelegătoare mereu?”

SPECTACOLA: „Ba da.”

Liviu Vârciu: „Cele mai înțelegătoare ființe de pe planetă. Nu ați fost înțelegătoare cu Dumnezeu, când a zis să nu mâncați din mărul ăla. Ce pretenții am eu? Acum eram ironic. E înțelegătoare și asta e foarte bine, numai că acasă eu sunt cu copiii, energia mare mi-o iau și de la ei și când cazi, vin ei și te alimentează puțin.”

VEZI și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Cum a surprins-o recent Liviu Vârciu pe mama copiilor săi

Liviu Vârciu i-a făcut și o declarație scurtă de dragoste partenerei sale, dezvăluindu-ne pentru ce îi este cel mai recunoscător. De asemenea, celebrul prezentator de la Antena 1 spune că Anda Călin nu va mai primi flori anul acesta, de 8 martie, pentru că a fost deja răsfățată cu un cadou impresionant. 

„Pentru copii. Pentru iubirea ei, respectul ei, pentru tinerețea ei. Cam atât (n.r. declațarția asta e singurl cadou). Că flori nu-i mai iau, ca să știe, nu mai vreau să-i iau flori. Doamnei i-am făcut cadou o mașină, mai frumoasă decât o floare, cred eu.”, ne-a mai declarat acesta. 

VEZI și: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel