Cum ne putem îndeplini dorințele în 2023. Lidia Fecioru: „Ne va aduce exact ceea ce ne dorim”

Data publicării:
captură video/ Antena 3
Descriere foto: captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru vine cu câteva sfaturi importante, pe care trebuie să le urmăm, dacă vrem să ne îndeplinim toate visele din noul an.

Lidia Fecioru a dezvăluit cum ne putem aduce visele la realitate. Noul an este din ce în ce mai aproape, motiv pentru care oamenii trebuie să-și creioneze în minte noi credințe, așteptări, dorințe. Pentru a reuși și pentru a ne bucura de toate lucrurile visate, bioenergoterapeuta vine cu câteva sfaturi importante. În primul rând, nu trebuie să spunem niciodată cuvântul „nu”, atrage atenția Lidia Fecioru. 

„Sufletul este legat cu Universul, iar dorințele noastre sunt ca niște biluțe cărora noi le dăm drumul în Univers și ca atomii, se apropie de ea un atom și se mărește, se apropie iar și tot se mărește, și tot așa până când se face o bulă foarte mare. Deci, cam astea sunt și dorințele noastre. Noi, când le dăm drumul în atmosferă, gândul nostru nu spune doar o dată și gata, important e să nu spunem niciodată „nu”. Cuvântul „nu” nu trebuie să existe”, a spus Lidia Fecioru, potrivit Antena Stars.

 

Ce trebuie să facem, astfel încât dorința să se îndeplinească

Lidia Fecioru a dezvăluit și care este ritualul pe care trebuie să-l urmăm, pentru a ne îndeplini dorința. Totuși, aceasta a explicat din nou faptul că orice vis pus sub semnul întrebării este, implicit, compromis.

„Important este să ne scriem pe foaie dorința, să îi dăm foc și să îi dăm drumul, să o suflăm afară. Credința și tăria noastră de a crede în ceva întotdeauna ne va transforma și ne va aduce exact ceea ce ne dorim. Dacă avem un pic de îndoială, ne schimbăm dorința obligatoriu, pentru că cea cu îndoială este o dorință moartă din fașă.”, a mai dezvăluit Lidia Fecioru.

Citește și: Lidia Fecioru, leac pentru creșterea imunității: „E foarte vechi, se făcea la mănăstiri”

 

Motivul pentru care ne certăm cu familia de sărbători

Tot legat de sărbători, Lidia Fecioru a explicat recent și care sunt principalele motive care duc la izbucnirea certurilor între membrii familiei, în această perioadă. Oamenii uită de adevărată esență a sărbătorilor de iarnă, umbrind perioada prin aceste lucruri și divergențe superficiale. 

"Discuţiile apar încă de la cumpărături. Unii se uită la invitaţi sau unde se duc ca musafiri şi se uită la ce cadouri să cumpere Cadourile trebuie cumpărate în funcţie de ce poartă omul. Îi cumperi ceva ce ar purta. Coşurile cu produse sunt o idee foarte bună. Poţi să pui şi nişte salam. Din păcate, este mai greu acum financiar. Poţi să faci o bucurie, totuşi.

Sunt şi mulţi bătrâni care nu îşi permit. Un coş îl poţi să-l faci unui om sărac. Mâinile care dăruiesc miros a trandafir", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la antena3.ro.

Poate te interesează și: "Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

 

„De la bani începe cearta”

Banii puțini, raportați la cheltuielile și scumpirile din ultima vreme, oboseala, dar și părerile diferite îi fac pe parteneri să se îndepărteze unul de celălalt, în loc să se apropie. 

"Noi ne-am învăţat să fie abundenţă şi nu ştim ce mâncare să facem şi tot aşa. Oamenii să îşi facă provizii. Fiecare e cu lista. Soţul cu o listă, soţia cu o listă. Deci, de aici începe. De la bani începe cearta. Mai este şi oboseala şi presiunea pe tot ce înseamnă lume, pentru că fiecare dintre noi munceşte. Dacă ieşim în trafic iar ne enervăm pentru că stăm mult în trafic.

Oamenii tot ies, chiar dacă cumpără puţin. Presiunea sărbătorilor vine ca şi cum ar veni să-ţi taie cineva capul. Ai o presiune. De aici începe starea aceasta. Presiunea mare creşte şi în familie. Vin rudele în vizită. Chiar şi aia nepoftiţi. Şi lista cu invitaţi este altă probleme. Din punctul meu de vedere sărbătorile sunt ale familiei. Poate că tinerii gândesc altfel. Se duc în mall şi mănâncă la fast food.”, a continuat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel