Cum ne îmbrăcăm de Revelion. Adina Buzatu: „Hai să nu facem Revelionul în tricou”

Data publicării:
Sursa foto: Adina Buzatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adina Buzatu, Instagram

Adina Buzatu a oferit câteva sfaturi, pe ultima sută de metri, cu privire la ținuta pe care trebuie să o avem în noaptea dintre ani.

Adina Buzatu a oferit câteva sfaturi extrem de importante, cu privire la ținuta pe care trebuie să o purtăm în noaptea de Revelion. Celebra creatoare de modă spune să nu exagerăm cu stilul elegant anul acesta, chiar dacă petrecerea va avea loc la un restaurant.

„În primul și în primul rând elegant dacă mergeți într-un loc de genul, relaxat dacă faceți afară pentru că sunt foarte mulți care preferă această variantă și pui ceva deasupra, hăinuță, un paltonaș drăguț cu blăniță, se poartă. Arată foarte elegant paltoanele cu blană, nu mă refer la o haină întreagă de blană pentru că nu toată lumea are atitudinea potrivită să poarte o astfel de piesă. 

În funcție de locul unde vă duceți, alegeți ținutele ușor mai relaxate decât ați fi făcut-o acum 3 ani, poate. 

Într-un mediu elegant: sacou, pantalon care, atenție să nu fie neapărat din acela foarte elegant, din stofă, pe care nu-l mai poți purta dacă nu ești o persoană care merge la birou în costum în fiecare zi. Ăla e un pantalon care rămâne în garderobă și nu mai are utilitate. Și atunci, vă sugerez să alegeți niște variante care se potrivesc la un costum elegant, dar merg a doua zi purtate și încadrate într-o ținută casual.”, a declarat Adina Buzatu, potrivit cancan.

Pe aceeași temă: „Pietre, sclipici, luciu”. Cătălin Botezatu, ținuta perfectă pentru Crăciun și Revelion. Ce se va purta în 2023: „E trendul pe anul viitor”

 

Cum ne îmbrăcăm dacă facem Revelionul acasă

Adina Buzatu are opțiunea perfectă și pentru persoanele care își vor petrece noaptea dintre ani acasă. Pijamaua nu este un răspuns, în acest caz, întrucât oriunde am fi, Noul An trebuie să ne găsească eleganți și pregătiți pentru un nou început.

„Stăm acasă, suntem totuși eleganți. Intrăm în noul an, nu vrem s-o facem în pijama. Chiar dacă faceți în cuplu, eu vă recomand o ținută foarte elegantă. O pereche de pantaloni confortabili cu o cămașă. Hai să nu facem Revelionul în tricou. O cămașă, nu vrem să punem un accesoriu la gât, nu-l punem, dar putem să punem o vestă în loc de sacou. Vesta e întotdeauna varianta fericită când vorbești de stat la masă și în general, când faci Revelionul acasă, slabe speranțe să dansezi foarte mult.”, a continuat aceasta.

Te poate interesa și: Adina Buzatu, hărțuită ani de zile de un bărbat misterios: „Făcea gesturi extravagante pentru a-mi atrage atenția”

 

Culorile pe care trebuie să le evităm

Cât despre combinații, creatoarea de modă recomandă să nu folosim prea multe nuanțe, în aceeași ținută. Ceea ce este mai simplu este elegant și frumos, dar, nu în ultimul rând, de actualitate.

„Văd acolo galben cu roșu și asta e o combinație cromatică pe care vă sfătuiesc să n-o faceți. În general, depinde foarte tare în ce context și în ce ținută. Important este, într-o ținută, să nu asortați prea multe culori. Un imprimeu poate fi extrem de colorat, dar atunci el trebuie să fie asortat la un pantalon neutru și practic echilibrul ținutei este mai important decât ce asortăm cu ce.”, a mai spus Adina Buzatu.

Citește și: Cu ce asortăm geaca de piele. Adina Buzatu: „O puteți purta în 100 de situații și ține o viață”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel