Adina Buzatu, hărțuită ani de zile de un bărbat misterios: „Făcea gesturi extravagante pentru a-mi atrage atenția”

Data publicării:

Adina Buzatu a povestit câteva experiențe mai neplăcute pe care le-a avut, de-a lungul timpului, cu anumiți bărbați.

Adina Buzatu este una dintre cele mai realizate femei din showbiz-ul românesc. Are o carieră de succes, un aspect fizic de invidiat, la vârsta de 45 de ani și tocmai aceste lucruri o fac să fie una dintre cele mai „vânate” vedete. În acest sens, stilista de modă a scos la iveală o experiență mai puțin plăcută, pe care a avut-o cu un bărbat. Adina Buzatu a fost urmărită ani de zile de un domn misterios, care făcea gesturi extravagante pentru a-i atrage atenția și pentru a ajunge, în final, la inima ei. 

„Ani de zile am fost urmărită de un domn care făcea gesturi extravagante pentru a-mi atrage atenția. De exemplu, într-o zi a oprit un camion în fața magazinului și a descărcat un podium enorm, de dimensiunea întregii vitrine. Le-a spus colegilor mei să pună mai bine în evidență produsele expuse.

În altă zi, a adus în magazinul din Băneasa nu un buchet de flori, așa cum obișnuia, ci un întreg copac de liliac, mai înalt decât mine, pentru că văzuse un interviu televizat în care povesteam eu că acestea sunt florile mele preferate”, a spus Adina Buzatu, potrivit Fanatik.

VEZI și:  Cu ce asortăm geaca de piele. Adina Buzatu: „O puteți purta în 100 de situații și ține o viață”

 

„Nimeni nu a depășit limitele bunului simț”

Numărul admiratorilor secreți nu se oprește aici, spune Adina Buzatu, care totuși mărturisește faptul că niciodată nu s-a ajuns la extreme, cu aceste gesturi romantice.

„De la un alt domn am primit, ani de-a rândul, în aceeași zi a săptămânii, un buchet de flori. Obiceiul a continuat chiar dacă eram plecată din țară.

Dacă menționam pe rețelele de socializare numele hotelului la care eram cazată, găseam întotdeauna flori în cameră. Totuși, de-a lungul timpului, nimeni nu a depășit limitele bunului simț”, a mai completat Adina Buzatu, pentru sursa citată.

Cum să te îmbraci la modă, cu puțini bani. Adina Buzatu: „Păstrezi banii rămași, din ei plătești curentul electric”

Adina Buzatu a suferit din dragoste

Chiar dacă a fost atât de curtată, de-a lungul timpului, Adina Buzatu spune că nu au lipsit din viața ei nici episoadele mai neplăcute. Vedeta pune totul pe lipsa experienței de la vremea aceea, din care a avut de învățat mai multe lecții. 

„Sigur că am suferit și am fost dezamăgită, însă eu nu am urât, ci din contră, am căutat vina nu doar la partener, cât și la mine, conștientă fiind că întotdeauna vina e împărțită.

„Lipsa de experiență a cauzat începuturi diferite, situații peste care, însă, am trecut și din care am învățat. Mi-a plăcut să experimentez, am mers pe drumuri nebătătorite și deși mi-a fost greu, rezultatele nu au întârziat să apară”, a conchis Adina Buzatu.

 

Ce nu ar accepta niciodată Adina Buzatu de la un bărbat

După cum a dat de înțeles și în trecut, Adina Buzatu trăiește o poveste de dragoste, ferită de ochii lumii. Chiar dacă nu a vrut să dezvăluie niciun detaliu despre identitatea partenerului său, aceasta a dezvăluit recent lucrurile pe care nu le admiră deloc la un bărbat.

„Nu aș accepta niciodată logomania, băieții de Dorobanți, n-aș putea. Am primit avansuri de la modele de mai multe roi, m-am împrietenit cu ei, dar altceva eu nu pot, nu pot să depășesc anumite bariere, nu aș putea să mă îndrăgostesc cu un om cu care lucrez, de iubitul sau soțul unei iubite, amice. Pentru mine nu contează ca un bărbat să aibă bani, prefer un om care-mi dă tot ce are, îți oferă sufletul, nu mi se pare important să aibă bani. Aș sta cu un bărbat care să câștige mai puțin decât mine și mi s-a și întâmplat, am avut și iubiți mai mici decât mine.”, a declarat Adina Buzatu în cadrul emisiunii online Detectorul de minciuni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel