Lidia Fecioru: „Există un singur virus care ne va omorî pe toți”. Specialista, avertisment pentru oameni

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube

Lidia Fecioru le-a dezvăluit oamenilor care este cel mai periculos „virus” de care trebuie să ne ferim.

Lidia Fecioru a fost prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena3, unde a dezvăluit pilda zilei. Bioenergoterapeutul a scos astfel la iveală care este „virusul” ce ne va ucide pe toți în curând și nu, nu este vorba nici despre COVID-19, nici despre alte boli grave.

"Se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Dar se face că te uiți în ochii omului și vezi că minte și tu simți că minte.

Te uiți așa în ochii lui și chiar par ochi cinstiți. Apoi îți dai seama că minte din suflet. 

Există un singur virus care ne va omorî pe toți: ura, invidia și indiferența față de semeni.", a spus Lidia Fecioru, în încheierea emisiunii Adevăruri ascunse de pe antena3.ro.

Citește și: Sucul care curăță rinichii. Lidia Fecioru: „Se iau câte 2 linguri înainte de masă și înainte de culcare”

 

Care sunt factorii care distrug o relație

În altă ediție a emisiunii Adevăruri ascunse, Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt principalii factori care pun capăt unei relații. Există foarte multe lucruri la care trebuie să fim atenți, avertizează specialista, dacă vrem să avem o viață fericită alături de partener. Chiar dacă acestea se întâmplă ocazional, este nevoie să le controlați la timp și să vă asigurați să lucrurile nu degenerează, întrucât pot pune capăt relației, în timp.

”Schimbarea partenerilor: Ar trebui să ne schimbăm fiecare într-un fel după placul celuilalt. Adică să ne adaptăm. Trebuie să ţinem cont de părerea partenerului, altfel relaţia se va lovi de un zid. Trebuie să te poţi schimba tu ca partenerul să se poată schimba în conformitate cu tine. Sunt puţine lucruri pe care le putem schimba la persoana de lângă noi.

Alcoolul: Este la alegerea fiecăruia să bea sau să nu bea. Nici la un psiholog nu poate fi dus, dacă nu vine din interiorul persoanei.

Părinţii: Cel mai bun bărbat pentru o femeie este acela care îşi respectă părinţii. Acest tip de bărbat nu va renunţa niciodată la părinţii săi, îşi va căuta o femeie care să accepte acest lucru.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de pe antena3.ro.

Te-ar putea interesa și: Planta care previne cancerul și osteoporoza. Lidia Fecioru: „O avem și noi prin curte”

Pe listă se mai adaugă însă și certurile în public, tăcerea, dar și incapacitatea de a ierta partenerul.

„Certurile în public: lumea nu prea se ceartă în public. Deobicei îşi fac semne şi înţeleg despre ce este vorba.

Tăcerea: Dacă noi nu spunem, celălalt nu trebuie să ghicească de ce suntem noi supăraţi. Fiecare trebuie să spună de ce este supărat.

Incapacitatea de a ierta: Este o mare problemă, oamenii nu iartă şi nici nu uită. Dacă nu poţi să ierţi, măcar ignoră.

Neîncrederea şi gelozia sunt o altă problemă în cuplu. Niciodată o gelozie nu este neîntemeiată.

Dorinţa de manipulare este la toată lumea, dar nu este o problemă atât de mare. Dacă vrei să te laşi manipulat, accepţi acest lucru", a continuat ea. 

Poate te interesează și: Lidia Fecioru, remediu natural pentru răceli: "Este antibioticul perfect!"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel