Cum arată mama Simonei Gherghe. Prezentatoarea i-a făcut o urare emoționantă de ziua sa de naștere: „Ana și Vlad sunt atât de norocoși că le ești alături!”

Data publicării:

Simona Gherghe seamănă leit cu mama sa, iar fanii au putut vedea acest detaliu din ultima postare a vedetei de pe rețelele de socializare.

Toată lumea știe cine este Simona Gherghe, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România. Puțini îi cunosc însă familia și știu cum arată cei care i-au dat viață acesteia. Vedeta este destul de discretă, când vine vorba de viața sa personală, însă nu ratează oportunitatea de a imortaliza cele mai importante momente din viața persoanelor dragi pe rețelele de socializare. Asta s-a întâmplat și de această dată, când prezentatoarea i-a transmis un mesaj mamei sale, cu ocazia zilei sale de naștere. Alături de text, vedeta a și atașat o fotografie cu ele două, unde fanii au putut observa că acestea seamănă leit.

„La mulți ani celei mai bune dintre noi! MAMA, cea mai generoasă, cea mai iubitoare! Iar Ana și Vlad sunt atât de norocoși că le ești alături! Te iubim infinit!”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Citește și: Simona Gherghe, educație strictă pentru copiii săi: „Habar nu au ce sunt brandurile. Eu nu-mi cumpăr poșete, pantofi”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

Cum s-a schimbat relația dintre Simona Gherghe și soțul ei, după ce au devenit părinți

La rândul său mamă, Simona Gherghe încearcă să le ofere cea mai aleasă educțaie copiilor săi, cărora nu le vorbește despre branduri, gadgeturi sau alte lucruri specifice societății în care trăim. Totuși, dacă acum liniștea și armonia guvernează relația dintre cei doi parteneri, după ce a apărut primul copil în viața lor, vedeta își amintește cum ea și soțul ei au întâmpinat mai multe greutăți.

„A fost extrem de greu în primii ani, pentru că la noi au și venit copiii unul după altul, sunt exact doi ani între ei. Nici nu ne-am dezmeticit după nașterea Anei și după primul an că am rămas însărcinată, ceea ce evident a fost o minune, n-aș fi sperat vreodată să mai fac un copil, la cât de greu am rămas însărcinată cu Ana și la ce luptă am dus pentru a-mi îndeplini acest vis, pentru că eu mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă și m-am văzut dintotdeauna mamă de fată. Eram fără cuvinte și mă gândeam ce binecuvântare a fost în primul rând pentru noi ca familie să putem să mai avem un copil, dar și pentru ei doi, pentru că ei, dincolo de toate, sunt cei mai buni parteneri”, a continuat aceasta.

Citește și: Simona Gherghe rupe tăcerea. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care și-a părăsit logodnicul: „Era totul stabilit. Inelul dat”

Ritualul care se respectă în familia Simonei Gherghe

De ceva timp, Simona Gherghe spune că a recurs și la un adevărat ritual în familia sa, care se întâmplă înainte de culcare. Indiferent de circumstanțe, vedeta spune că toți cei 4 membri sunt prezenți.

„Noi seara, înainte de culcare, ne adunăm toți patru în pat, în patul Anei, și spunem pentru ce suntem recunoscători, fiecare în parte. Pentru copii, este un mod extraordinar de a-și înțelege emoțiile. Ei spun niște lucruri la care nu te-ai fi așteptat. Ținem asta chiar dacă suntem obosiți, e despre emoție, despre sufletul lor. Am simțit îmbunătățiri în viața noastră de familie”, a continuat aceasta.

VEZI și: Simona Gherghe, rețetă simplă de supă de roșii: „E vedeta casei noastre. A ieșit un deliciu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel