Simona Gherghe, educație strictă pentru copiii săi: „Habar nu au ce sunt brandurile. Eu nu-mi cumpăr poșete, pantofi”

Data publicării:

Simona Gherghe a dezvăluit care sunt principiile de viață după care vrea să-și ghideze copiii.

Simona Gherghe se mândrește cu una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă românească, ferindu-și întotdeauna imaginea de scandaluri sau discuții desfășurate în spațiul public. Astfel, vedeta a încercat întotdeauna să găsească echilibrul și armonia perfectă nu doar în relația cu soțul său, ci și alături de cei doi copii, cărora încearcă să le ofere cea mai bună educație. Vedeta nu-și dorește ca micuții să fie guvernați de ideile pe care societatea actuală le promovează și vrea ca cei doi să aibă niște principii cât mai clare de viață, motiv pentru care vrea să-i țină cât mai mult timp departe de branduri și alte lucruri superficiale de acest gen.

„Eu nu-mi cumpăr poșete, mie nu-mi plac gențile, pantofii, eu nu cheltui bani pe genul acesta de lucruri care mie mi se par frivole. Știu copii de vârsta copiilor mei care știu branduri, ai mei habar nu au, nu știu și nici nu vreau să știe.”, a declarat Simona Gherghe în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

VEZI și: Relația dintre Simona Gherghe și soțul ei în impas, după nașterea copiilor: „A fost foarte greu. Cred că ne-am regăsit în momentul în care...”

Ritualul care se respectă în fiecare seară în casa vedei

Pentru a menține cât mai bine acest echilibru, Simona Gherghe a adoptat de ceva vreme și un ritual în locuința sa, în fiecare seară. Indiferent de circumstanțe sau de cât de obosiți ar fi cei doi părinți, vedeta spune că acest obicei este dus la bun sfârșit, întrucât a văzut de-a lungul timpul ce impact important are pentru cei doi micuți.

„Noi seara, înainte de culcare, ne adunăm toți patru în pat, în patul Anei, și spunem pentru ce suntem recunoscători, fiecare în parte. Pentru copii, este un mod extraordinar de a-și înțelege emoțiile. Ei spun niște lucruri la care nu te-ai fi așteptat. Ținem asta chiar dacă suntem obosiți, e despre emoție, despre sufletul lor. Am simțit îmbunătățiri în viața noastră de familie”, a continuat aceasta.

Citește și: Simona Gherghe, semnal de alarmă. Nu este de acord cu ce se întâmplă acum, în preajma sărbătorilor: „Am pierdut ceva atât de important”

Venirea pe lume a copiilor le-a schimbat complet viața

Chiar dacă nașterea celui de-al doilea copil a fost o adevărată minune, la care vedeta nu mai spera, acest lucru a venit însă și cu o provocare în plus, întrucât între cei doi micuți nu este o diferență semnificativă de vârstă. În acest sens, Simona Gherghe povestește cum a fost nevoie de ceva timp pentru a-și redescoperi relația de iubire cu soțul său, așa cum era înainte de cele două nașteri, dar și pentru a găsi echilibrul perfect.

„A fost extrem de greu în primii ani, pentru că la noi au și venit copiii unul după altul, sunt exact doi ani între ei. Nici nu ne-am dezmeticit după nașterea Anei și după primul an că am rămas însărcinată, ceea ce evident a fost o minune, n-aș fi sperat vreodată să mai fac un copil, la cât de greu am rămas însărcinată cu Ana și la ce luptă am dus pentru a-mi îndeplini acest vis, pentru că eu mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă și m-am văzut dintotdeauna mamă de fată. Eram fără cuvinte și mă gândeam ce binecuvântare a fost în primul rând pentru noi ca familie să putem să mai avem un copil, dar și pentru ei doi, pentru că ei, dincolo de toate, sunt cei mai buni parteneri”, a continuat aceasta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel