Simona Gherghe rupe tăcerea. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care și-a părăsit logodnicul: „Era totul stabilit. Inelul dat”

Data publicării:

Simona Gherghe a dezvăluit motivul pentru care și-a părăsit logodnicul. 

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Pe lângă cariera de succes, prezentatoarea TV se mândrește și cu familia frumoasă pe care o are. Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, alături de care are doi copii minunați Ana (6 ani) și Vlad (4 ani). Puțini sunt cei care știu că la vârsta de 18 ani, prezentatoarea TV a fost cerută în căsătorie.

Simona Gherghe a dezvăluit motivul pentru care și-a părăsit logodnicul

Simona Gherghe a povestit că avea doar 18 ani când s-a îndrăgostit prima dată. Vedeta a recunoscut că era atât de îndrăgostită de băiatul respectiv, motiv pentru care nu se mai gândea la școală, astfel că a picat examenul la facultate. Mai mult decât atât, vedeta a povestit că trebuia să se mărite și chiar fusese cerută de la mama sa și primise și inelul. 

”De cine eram îndrăgostită la 18 ani? De primul meu prieten. Un băiat cu cinci ani mai în vârstă că mine. Eram foarte îndrăgostită de el. Nu-mi stătea gândul la carte. De-asta am și picat la facultate. Iar când am plecat în București pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia să mă mărit. Aveam un logodnic care mă ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat. N-a mers. El a rămas acolo. A încercat să găsească ceva de lucru pe-aici, n-a reușit și s-a terminat!”, spunea vedeta, acum mulți ani, într-un interviu.

Simona Gherghe: „Relația nu a mai funcționat, eu eram extrem de stresată de noua mea viață”

 „Am povestit că eram logodită, în momentul în care am primit propunerea să vin la Antena 1 București. Relația nu a mai funcționat, eu eram extrem de stresată de noua mea viață, într-un oraș în care chiar nu știam pe nimeni. Așa a fost să fie. În primii doi ani, am muncit pe brânci, practic nu am avut niciun weekend liber. Munceam să acopăr tot timpul, ca să nu simt singurătatea”, a dezvăluit vedeta de la Antena, pentru viva.ro

 Pentru ce meserie s-a pregătit Simona Gherghe

„Ani de zile mi-am dorit să fiu profesoară de limba franceză, cred că de prin clasa a doua. Și m-am pregătit în sensul ăsta, am dat la o facultate cu gândul ăsta, să devin profesor. Însă pe parcurs mi-am dat seama că nu am talent, nu am har. Ca să fii profesor îți trebuie har, îți trebuie răbdare. Ori eu am realizat că nu am nici har, nici răbdare să îi învăț pe cei din jurul meu și atunci am zis pas.” a declarat Simona Gherghe, în trecut, în cadrul unei emisiuni, potrivit Wowbiz. 

Simona Gherghe, despre certurile care apar în căsnicia ei

Simona Gherghe spune că în comparație cu soțul ei, ea este cea relaxată, iar de aici pornesc adesea cele mai multe discuții în contradictoriu. 

„De fapt, cred că de aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă. Lui i se pare că sunt prea relaxată, mie – că el e prea stresat. Şi tot aşa”, a declarat Simona Gherghe pentru VIVA!. 


Prezentatoarea TV este o mămică relaxată, dar spune că partenerul ei de viață este cel care stă cu grija copiilor mereu și le face toate poftele ori de câte ori are ocazia. 


„E mai panicat ca mine. Îi tot spun să încerce să aibă mai multă încredere în ei că se descurcă. Şi da, îi răsfaţă şi el mult”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel