Cum arată femeia care nu a mai mâncat legume de peste 30 de ani. Mănâncă doar trei feluri de mâncare/ VIDEO

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

O femeie în vârstă de 34 de ani a renunțat să consume legume de mai bine de 30 de ani. Emma mănâncă doar trei feluri de mâncare.

Emma este o tânără în vârstă de 34 de ani, din Harrogate, care a uimit pe toată lumea cu dieta neobișnuită pe care o are. Femeia a exclus din alimentația ei legumele. Aceasta a mărturisit că mănâncă doar sandvișuri cu brânză topită, pâine cu usturoi și cartofi prăjiți. Frica ei de a încerca noi mâncăruri a făcut-o să înlăture complet alte alimente, având acum un stil de viață diferit, care a fost catalogat de specialiști drept nesănătos.

Dieta Emmei se bazează mai mult pe carbohidrați, lucru destul de nesănătos.. Nici măcăr de sărbători, de Crăciun sau în restul zilelor speciale, tânăra nu e curioasă să încerce mâncărurile tradiționale.

Emma a povestit că simpla ideea de a mânca ceva nou o face să se simtă anxioasă. Cu toate astea, tânăra a mărturisit că își dorește foarte mult să combată această teamă de a încerca noi alimente, potrivit Daily Mail.

Dieta ei total  nesănătoasă o face mereu să se simtă obosită, iar de fiecare dată când termină programul de lucru, ajunge acasă și doarme.

“Am ajuns la clinică pentru a încerca să rezolv o problemă pe care o am încă de când aveam 4 ani. Aș vrea să mă trezesc într-o zi, să pocnesc din degete și să mănânc tot ce îmi doresc. Nu am putut să încerc mâncăruri, doar gândul de a încerca mă stresează, mă face să mă simt încordată”, a mărturisit Emma.

“Îmi doresc mult să depășesc această fobie, nu doar pentru sănătatea mea, dar și pentru familia și prietenii mei”, a mai spus Emma.

 

Femeia a povestit că această probleme provine din copilărie, încă de la vârsta de 4 ani, când mama ei a întâmpinat dificultăți în a o convinge să mănânce noi feluri de mâncare.

“Nu pot să mai continui cu acest stil de viață pentru că nu am garanția că voi avea un viitor pentru că are impact asupra corpului meu, iar pe termen lung cine știe ce se poate întâmpla”, a mai adăugat Emma.

 

Medicii i-au transmis Emmei că riscul de a deveni obeză este destul de mare și, pe lângă asta, ea este în pericol de a dezvolta afecțiuni ale inimii.

Vezi VIDEO pe Daily Mail

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel