Cum arată Cristina Ciobănașu în costum de baie. Actrița se află într-o vacanță de vis în Grecia

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Ciobănașu a scăpat de inhibiții și s-a fotografiat în costum de baie.

Cristina Ciobănașu profită din plin de zilele libere și de vacanța de vară, ca majoritatea persoanelor publice, care reușesc să-și ia puțin timp liber extrem de rar, din cauza programului încărcat. Îndrăgita actriță a ales să petreacă acest concediu alături de partenerul ei actual, cu care formează o relație, după ce s-a despărțit oficial de Vlad Gherman. Cei doi îndrăgostiți au ales ca destinație de relaxare Grecie, locație preferată, de asemenea, de foarte multe alte vedete. Se pare că aceasta profită din plin de temperaturile ridicate din termometre și vrea să vină cât mai bronzată acasă, pentru că s-a pozat în costum de baie la plajă. Cristina Ciobănașu are o siluetă de invidiat, pe care o afișează însă destul de rar pe rețelele de socializare.

Și, tocmai din acest motiv, fanii au ținut să o complimenteze pe actriță în număr cât mai mare: „Minunată”, „Ce frumoasă ești”, „Superbă! Vacanță plăcută!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de aceasta.

Poate te interesează și: Simona Gherghe s-a fotografiat în costum de baie. Vedeta se mândrește cu o siluetă impecabilă la 44 de ani

 

 

Cum se menține în formă Cristina Ciobănașu

Recent, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri realizată pe Instagram, Cristina Ciobănașu a fost rugată de fanii ei să le spună câte kilograme cântărește, dar și care este secretul cu ajutorul căruia se menține în formă. Actrița le-a răspuns foarte sincer acestora, spunând faptul că are mare grijă la stilul ei de viață. Însă, în momentul în care nu mai este atentă la alimentație și la sport, aceasta recunoaște că se confruntă cu o reală problemă.

‘’46 de kilograme în acest moment. Când am grijă la alimentație și mă țin de sport reușesc să mă mențin. Când nu am grijă, mă lupt cu celulita și cu niște fălcuțe de haioase’’, a scris Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare recent.

 

Actrița a trecut recent prin momente mai grele

Chiar dacă acum este extrem de prezentă în mediul online, Cristina Ciobănașu a avut câteva zile în care a lipsit complet de aici. Actrița a trecut prin momente grele și a dorit să se retragă pentru câteva momente din lumina reflectoarelor, pentru a se recupera.  Aceasta a suferit enorm după ce și-a pierdut pisica pe care o avea de 17 ani. Chiar dacă nu mai formează un cuplu în prezent, Vlad Gherman i-a fost alături fostei sale partenere în acele clipe cumplite, pentru că ”Prințesa” a fost împreună cu amândoi atât de mulți ani.

„Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi… Prințesa a fost, este și va rămâne puiul nostru. I-am fost alături amândoi, am mângâiat-o și am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii. Rămân amintirile: momentele în care ne trezeam speriați pentru că dărâma un pahar cu apă, momentele în care “cerșea” atenție, clipele în care se ascundea atât de bine încât credeam că a fugit de-acasă, zilele în care vorbea neîncetat cu noi, serile în care o periam și ea torcea satisfacută… și multe, multe altele… 17 ani de iubire infinită… Ne-a adus atât de multe momente de bucurie… Te iubim mult de tot, Princess.”, au scris cei doi pe Instagram.

Oana Moșneagu i-a supărat pe fanii Cristinei Ciobănașu: ”Răutate!”. Fotografia care a iscat controverse



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel