Cum arată bărbatul ideal în viziunea Mihaelei Tatu: Nu suport în jurul meu așa ceva! Dacă nu e, nu e, avem altă treaba de făcut

Data publicării:
Mihaela Tatu, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Tatu, foto Instagram

Mihaela Tatu a dezvăluit care sunt calitățile pe care le apreciază la un bărbat.

Mihaela Tatu, în vârstă de 60 de ani, a fost invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, acolo unde a vorbit despre calitățile pe care le apreciază la un bărbat. 

 

 „De foarte multe ori când făceam emisiunea De 3X femeie erau bărbați care îmi spuneau: ”Doamna Mihaela, dar când faceți o emisiune și De 3X bărbat?” Și le răspundeam de fiecare dată același răspuns și pe care ți-l dau și ție acum! Nu trebuie să fii de 3X bărbat, trebuie să fii bărbat o dată, dar bine! Femeia este cea care… Dacă intimidez? Ceea ce am spus acolo este real! Dacă intimidez un bărbat înseamnă că nu avem ce să… Eu sunt doar o femeie cu bucurii, cu un anumit fel de a fi, cu multă energie, isteață, cu simțul umorului, care nu suportă grobianismul”, a declarat Mihaela Tatu, la Kanal D.

Mihaela Tatu, victima depresiei: „Mi s-a întâmplat să mă culc plângând”. Cum a învins gândurile negre

Divorțată și mamă a unei fete, aceasta se descrie a fi de modă veche.

„Mă impresionează deschisul ușii la mașină, mă impresionează deschisul ușii în momentul în care intri într-o încăpere, ma impresionează să-mi ții haina! Sunt poate o tipă de modă veche! Mă impresionează bărbatul care simte când este ceva, care intervine, care pune întrebări, bărbatul care știe să ocrotească și să facă o femeie să se simtă în siguranță! Nu-mi plac bărbații-copii, pe care să te apuci să-i crești! Nu suport în jurul meu așa ceva! Dacă nu e, nu e, avem altă treaba de făcut! (…) Am foarte mulți prieteni bărbați! Mulți sunt adevărați și de drum lung, însă pe mulți dintre ei nu i-aș vrea lângă mine! Sunt doar prieteni! Și în acea zona de colaborare profesională sau în anumite evenimente mergem, facem echipă grozavă, dar nu i-aș vrea lângă mine! Și consider că soțiile lor sunt niște eroine!”, a mai spus Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu, despre cei 800 de kilometri care i-au schimbat destinul: „Nu puteam să fac față mediului în care am trăit o viață întreagă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel