Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana. Un fotograf i-a recreat portretul Prințesei de Wales

Data publicării:
Printesa Diana, în timpul interviului acordat BBC, în 1995, captură foto Youtube
Descriere foto: Printesa Diana, în timpul interviului acordat BBC, în 1995, captură foto Youtube

Un fotograf i-a realizat portertul Prințesei Diana cu înfățișarea pe care ar fi avut-o astăzi, dacă nu ar fi fost implicată în tragicul accident rutier.

Au trecut deja 25 de ani de la tragicul eveniment care i-a luat viața Prințesei Daiana. Cu toate acestea, chipul ei este încă prezent peste tot, semn că publicul a iubit-o și o iubeste în continuare pe Lady Diana, care, dacă ar fi supraviețuit, ar fi avut astăzi 61 de ani. În acest context, un fotograf turc a fost curios să vadă cum ar fi arătat Prințesa de Wales, dacă nu ar fi murit în urma acelui accident tragic, motiv pentru care i-a realizat un portret, unde, cu ajutorul tehnologiei, a readus-o la viață pe cea care era pur și simplu adorată de britanici. 

„Odată cu dezvoltarea tehnologiei de inteligență artificială, am fost entuziasmat pentru o vreme, gândindu-mă că "orice lucru imaginabil poate fi arătat în realitate"', a scris Yesiltas despre proiect, potrivit Daily Mail.

Printre portretele realizate de artist se mai numără și cel a lui Michael Jackson, Heath Ledger, Paul Walker sau Amy Winehouse.

DIETĂ REGALĂ: Ce mânca prințesa Diana. Dezvăluirile făcute de bucătarul ei personal

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alper Yesiltas (@alperyesiltas)

Prințesa Daiana a murit în 1997 , în urma unui accident de mașină

La vârsta de doar 36 de ani, Prințesa Daiana își lua adio de la lumea întreagă. Fosta soție a regelui Charles al III-lea și-a găsit sfârșitul la Paris, pe 31 august 1997, unde se afla împreună cu iubitul ei, Dodi al-Fayed. Din informațiile apărute atunci în presă, se pare că de vină au fost paparazzi, care o urmăreau agresiv pe aceasta, urmând acest impact dureros pentru întreaga națiune. 

Medicii francezi care au ajuns imediat la locul accidentului își amintesc faptul că Diana era prăbușită la pământ, încercând din greu să respire. În ciuda încercărilor disperate de a o salva, specialiștii nu au mai putut face însă nimic. 

"Îmi dau seama că numele meu va fi mereu legat de această noapte tragică. Mă simt un pic responsabil pentru ultimele ei momente.", a declarat Mailliez, medicul francez ajuns atunci la fața locului, potrivit abcnews.

"Am văzut patru oameni, doi dintre ei erau aparent morți, nu reacționau, nu respirau, iar ceilalți doi, pe partea dreaptă, erau în viață, dar în stare gravă. Pasagerul din față țipa, respira. Putea să mai aștepte câteva minute. Iar pasagera, tânăra, era în genunchi pe podeaua mașinii, avea capul plecat. Îi era greu să respire. Avea nevoie de asistență rapidă".

În momentul acela, medicul a fugit la mașina sa pentru a suna la serviciile de urgență și a lua o pungă de respirație.

"Era inconștientă. Datorită sacului meu respirator   și-a recăpătat un pic mai multă energie, dar nu putea să spună nimic.", a mai spus el

Medicul avea să afle mai târziu vestea - împreună cu restul lumii - că femeia pe care a tratat-o era Diana, comoara națională a Marii Britanii adorată de milioane de oameni.

„Știu că este surprinzător, dar nu am recunoscut-o pe prințesa Diana. Eram în mașină, pe bancheta din spate, acordând asistență. Mi-am dat seama că era foarte frumoasă, dar atenția mea era atât de concentrată pe ceea ce trebuia să fac pentru a-i salva viața, încât nu am avut timp să mă gândesc, cine era această femeie.", și-a mai amintit medicul, din acea noapte de coșmar.

Scandalul interviului cu prinţesa Diana: BBC va plăti despăgubiri ''substanţiale'' bonei prinţilor William şi Harr Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel