Cum ajută PADIR industria frumuseții. Corina Munteanu: „Nu trebuie să fii neapărat membru, ca să te sfătuim”

Data publicării:
Corina Munteanu, captură video Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Corina Munteanu, captură video Youtube

Corina Munteanu, președintele fondator al PADIR Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România, a fost invitată la Mi-Th influencer, emisiune realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News și Spectacola.

Corina Munteanu, președintele fondator al PADIR - Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România, a fost invitată în noua ediție a emisiunii Mi-Th influencer, realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz. Aceasta a evidențiat, în primul rând, care sunt avantajele pe care aceasta organizație non-guvernamentală le aduce în viața tuturor antreprenorilor ce activează în domeniul înfrumusețării. 

„PADIR este organizația care se ocupă de antreprenorii din industria frumuseții. Povestea este destul de lungă, pentru că ideea a pornit în 2012, deci aș putea spune că facem 10 ani de când am plecat la drumul acesta. Am început prin a dezvolta un program care se numea „Strategii de înfrumusețare”, în cadrul căruia invitam antreprenori din industria înfrumusețării, la o masă rotundă, unde stăteam de vorbă, încercând să identificăm problemele din industria noastră și să găsim soluții. Atunci ne-am gândit că ar fi bine să se înființeze o organizație care să se ocupe strict de problemele din industria înfrumusețării.”, a declarat Corina Munteanu, în cadrul emisiunii Mi-Th influencer.

Te poate interesa și: Make-up de Sărbătoare, pas cu pas. Mirela Vescan dezvăluie secretele unui machiaj de efect și rezistent / VIDEO

 

Noua generație se poate forma profesional în cadrul organizației

PADIR nu oferă doar sfaturi, ci ajută chiar și la formarea tinerilor care vor să urmeze o carieră în această industrie. 

„Este corespondentul unui sindicat. Nu sunt singura bătăioasă de acolo, suntem o echipă întreagă, organizată în așa fel încât să existe câte o comisie de specialitate, care intervine și găsește răspunsuri când este solicitată de diferiți antreprenori. Suntem și furnizori de formare profesională, furnizori de echipamente și materiale specifice industriei noastre, suntem chiar și profesioniști în cadrul grupului.”, a continuat aceasta.

Citește și: Mit sau adevăr: Genele false distrug genele naturale. Ruxandra Zaharia: „Este mitul care afectează întreaga industrie”

 

„Nu trebuie să fii neapărat membru, ca să te sfătuim”

Chiar dacă membrii PADIR trebuie să îndeplinească mai multe criterii, pentru a face parte din organizație, Corina Munteanu spune că orice antreprenor poate cere oricând sfaturi și consiliere, pentru a fi sigur că nu face aceleași greșeli ca alți membri.

„În patronat, sunt doar membri fizici autorizați sau SRL-urile, deci trebuie să ai calitate de persoană juridică, ca să devii membru. Dar nu trebuie să fii neapărat membru, ca să te sfătuim. Cred că partea de consiliere poți să o primești din diferite alte organizații. La noi, cel mai important, este că poți să ai parte de un mentorat, oferit de către un antreprenor, care a trecut deja prin lucrurile respective. Te poate sfătui exact ce e bine sau nu să faci. Îți poate spune ce te duce la eșec sau ce te poate ajuta să previi eșecul.”, a mai dezvăluit Corina Munteanu.

Poate te interesează și: Florentina Opriș, dezvăluiri dureroase despre soțul ei. A rămas văduvă la 43 de ani, după 25 de ani de căsnicie: „Viața mea ar fi fost mult mai seacă dacă nu era el”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel