Make-up de Sărbătoare, pas cu pas. Mirela Vescan dezvăluie secretele unui machiaj de efect și rezistent / VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă așteaptă  în fiecare duminică, de ora 11:00, pe DC News și Spectacola, cu o nouă ediție Mi-Th influencer. Veți afla cele mai noi tendințe din beauty, trucuri de machiaj, dar și idei creative, marca celui mai cunoscut make-up artist din România.

În ediția de duminică, 4 decembrie 2022, Mirela Vescan și Thea Haimovitz au dezbătut cel mai arzător subiect al sfârșitului de an: machiajul de sărbătoare. Fie că planificăm să mergem la o petrecere grandioasă sau pur și simplu luăm masa în familie, un machiaj corect și care să ne pună în evidență trăsăturile ne va ajuta să ne simțim mai bine în pielea noastră. 

Machiajul pentru sărbători

Machiajul de sărbătoare nu este cel obișnuit, de zi cu zi. El trebuie să te ducă într-o stare de sărbătoare. 

„În ultimii ani, de câte ori s-a vorbit despre machiaj, s-a vorbit despre rezistență. se caută calitate și rezistență. Pentru un machiaj de seară se caută aceleași calități pigmentate cu imaginație și culoare. Uneori, machiajul de seară este ca rochia de seară, se caută textură, culoare și mai multă atenție. Este importantă pregătirea tenului, este puțin probabil ca o persoană care merge seara la o petrecere să fi dormit toată ziua înainte. Folosind câteva trucuri simple, un machiaj de zi se poate transforma într-unul de seară, se poate paria pe un ruj puternic și pe câteva particule strălucitoare”, transmite Mirela Vescan.

Secretul unui machiaj perfect

Pașii corecți în realizarea machiajului: pregătirea tenului, prin demachiere și hidratare, pulverizarea unei loțiuni de fixare, aplicarea fondului de ten, farduri corectoare, pudră. La machiajul ochilor, creativitatea nu are limite, astfel că, în funcție de mai mulți factori, vă puteți „juca”. 


Pregătirea tenului este cea clasică: demachiere și hidratare. Înainte de aplicarea fondului de ten se pulverizează pe față o loțiune de fixare, care este un truc eficient dacă dorim ca machiajul să reziste până dimineața. Se aplică baza de machiaj alcătuită din fond de ten, farduri corectoare, pudră clasică și pudră irizantă. Seara se pot accentua mai mult sprâncenele, fardurile vor fi mate și se poate folosi și o ceară pentru stilizarea firelor de păr rebele. 

Machiaj de sărbătoare, pas cu pas

În materialul video prezentat în emisiunea Mi-Th influencer puteți vedea un machiaj pentru o seară de sărbătoare, realizat cu nuanțe moderne.  Machiajul este realizat de Vlad Bibire, absolvent al academiei Mirela Vescan și campion național la Make-Up Talent Fest. 

Rezultatul final:


„Vlad a ales să lucreze machiajul ochilor cu accent pe colțul extern, a folosit fard negru compact, cu efect de lifting. Pe pleoapă superioară mobilă a aplicat mai multe nuanțe strălucitoare de bej, auriu și caisă. Arcadă este fardată cu bej satinat. Înainte de aplicarea mascarei au fost aplicate câteva fire de gene doar pe colțul extern. Nota de seară este dată de intensitatea fardului negru și de paietele fine aplicate pe pleoape, tâmple și pomeți. Fardul de obraz este clasic iar rujul este confortabil. 
Iată o rețetă practică și modernă de machiaj pentru o seară de sărbătoare, culorile sunt neutre dar toate la un loc au un impact vizual care sigur va fi apreciat”, a explicat Mirela Vescan, în cadrul emisiunii de la Spectacola și DC News.

 

Urmărește emisiunea pentru a afla cum poți realiza un astfel de machiaj, dar și care sunt secretele unui look impecabil. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel