Cum a slăbit Luminița Anghel 10 kilograme: Fac 10 kilometri pe zi de mers

Data publicării:
Sursa foto: Luminița Anghel, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Luminița Anghel, Instagram

Luminița Anghel dezvăluie care este stilui ei de viață la 53 de ani.

Luminița Anghel este una dintre vocile de aur ale României. Aceasta ne-a reprezentat chiar și în cadrul emisiunii Eurovision, unde a reușit să obțină locul trei.

La vârsta de 53 de ani, Luminița Anghel arată într-o formă excelentă. Vedeta a dezvăluit însă faptul că acest lucru nu se obține ușor și face sacrificii reale, pentru a-și menține greutatea.

“Forma pe care o am acum și anume cu 10 kilograme în minus se datorează în primul rând faptului că, împreună cu fastingul, fac 10 kilometri pe zi de mers sportiv, adică un fel de maraton, un mers rapid. Prinzând antrenament, deja organismul se comportă altfel. Efortul este foarte mare, nu e deloc ușor. Pe lângă faptul că eu nu mai mănânc de la 16-17, am avut foarte multe probleme cu picioarele. Până mi-am găsit încălțările potrivite, am avut mereu bășici, bătături, dureri îngrozitoare de gambă, de încheieturi, de gleznă, pentru că îți trebuie încălțămintea potrivită pentru asfalt. Asfaltul nu e recomandat nici pentru alergare, nici pentru mers persoanelor care au probleme cu coloana.”, a declarat Luminița Anghel, potrivit wowbiz.

"Toată viața mea am fost într-o dietă continuă"

Vedeta recunoaște faptul că mereu a avut proleme cu greutatea și s-a aflat într-o continuă dietă. Singura ei pauză, în care s-a hotărât să mănânce oricât și-a dorit, a fost timpul sarcinii.

“Eu am acum peste 50 de ani și până acum am încercat toate rețetele planetei. M-am îngrășat foarte mult în sarcină, pentru că am vrut. Toată viața mea am fost într-o dietă continuă și atunci, în momentul în care am rămas însărcinată, a fost ca o mică răzbunare, iar prietenul meu cel mai bun a fost frigiderul, dar mi-am asumat, pentru că știam că mă voi îngrășa. Fiind dintr-o familie cu tendințe de îngrășare, ambii părinți au fost, știam că orice deviație de la un program sănătos de dietă îmi va dăuna și așa a fost. Le-am dat foarte greu jos după ce am născut, pentru că nu am născut natural, nu am alăptat foarte mult, nici nu mai aveam vârsta, pentru că am născut la 43 de ani și atunci, pe măsură ce corpul îmbărânește, reacționează diferit la aceste diete. Și acum după 50 de ani și eu sunt uimită de faptul că am avut așa un randament la acest tip de sport, pentru că eu am făcut sală foarte mult.”, a mai adăugat aceasta.

Artista face sală zilnic

“Pe vremea când am participat la Eurovision, eram genul de sportiv care mergea 5 zile la sală și dacă lipsea o zi, se duce în weekend. Acum fac zilnic. Primăvara cu umbrela în mână, la minus grade cu cagula pe față. A fost foarte greu la început. Nici eu nu am crezut că o să mă pot ține, dar rezultatele cred că m-au impulsionat să nu renunț. Și soțul meu, recunosc, a fost foarte mirat de faptul că mă țin, pentru că, repet, nu e ușor. Am haine de atunci, pe care le port și acum. Sunt fericită când lumea mă complimentează sau nu mă recunoaște. Mulți nu au crezut că o să reușesc. Uite că s-a putut.”, a mai spus Luminița Anghel.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel