Cum a slăbit Jeni Nicolau 20 de kilograme. Dieta pe care a urmat-o în pandemie: „Am renunțat cu desăvârsire la ulei, pâine, paste și dulciuri”

Data publicării:

Jeni Nicolau a slăbit 20 de kilograme în perioada pandemiei. Artista a urmat o dietă extrem de strictă.

Jeni Nicolau a dezvăluit, la Antena Stars, cum a reușit să slăbească 20 de kilograme. Artista de muzică populară spune că dieta pe care a urmat-o e destul de simplă, fiind nevoie să elimini din alimentație doar cîteva grupe de alimente. Rezultatele regimului sunt într-adevăr fabuloase, dacă ne uităm cum s-a stransformat silueta artistei.

„Am mâncat proteina: lapte, carne, brânza, ouă. În primele 7 zile, fără fructe și legume, după 7 zile, o zi proteină simplă, o zi proteină cu legume. Când am slăbit atât cât am vrut, am mâncat și fructe numai dimineața. Am renunțat cu desăvârsire la ulei, pâine, paste și dulciuri. Îmi fac eu dulciuri fără zahar și fără făină, cu banane coapte pasate. Bananele le folosesc aproape la orice în loc de zahar, și fulgii de ovaz pe care uneori îi transform în făina”, a dezvăluit Jeni, pentru Star Popular, de la Antena Stars.

 


La un pas să-și piardă viața din cauza kilogramelor în plus


Vedeta a încercat mai multe diete de-a lungul timpului. Ea spune ca ajunse se să aibă 30 de kilograme în plus și nu își găsea deloc motivația să slăbească. Mai mult, ea a apelat la mai multe diete care i-au pus viața în pericol. 

„Am avut multe, multe kilograme în plus, scăpasem de sub control. Într-o perioadă aveam peste 30 de kilograme în plus și consideram că nu mai am pentru cine să mai slăbesc. Dacă nu îmi luam un antrenator de fitness care să mă ajute, puteam să îmi pierd viața.', a spus ea în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

Artista a încercat tot felul de diete. Cea mai periculoasă a fost cea în care nu a mâncat nimic timp de 3 zile și a ajuns la spital. 

„Pentru că am luat o cură de slabire de la cineva, în primele trei zile nu am mâncat nimic, apoi am mâncat celebra supa de varză, iar urmatoarele trei zile am luat niște medicamente și am ajuns direct în spital', a mai spus ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel