Cum a scăpat Dan Negru de armata obligatorie: „Probabil că dacă făceam în anul ăla armată nu mai eram acum, aici”

Data publicării:
Dan Negru, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facebook

Dan Negru a dezvăluit care este motalitatea prin care a reușit să scape de stagiul militar obligatoriu.

Dan Negru a trăit vremurile în care stagiul militar era obligatoriu, care a fost eliminat în 2007, din România. În acea perioadă însă, bărbații care nu voiau sub nicio formă să ajungă pe front, găseau diverse modalități prin care să „păcălească” sistemul. Printre ei se pare că se numără și Dan Negru, care, deși are 51 de ani, nu a făcut armata. Celebrul prezentator TV a găsit o soluție foarte ingenioasă pentru a scăpa de această obligație, care a și funcționat. 

„N-am făcut armata, am tot dat pe la facultăți ca să scap de armată. De fiecare dată dădeam, intram și atunci te duceai cu hârtia aia cum că ești student și scăpam. Dădeam la facultate doar ca să scap de armată mai degrabă. Erau anii 89-90, deci am prins cumva perioada aia complicată, și era vorba aia:

„Cine face armată e om, cine nu o face e om și jumătate”. Așa că eu am scăpat”, a mărturisit Dan Negru pentru Ego.ro.

Dan Negru le „plânge” pe divele din TV: „Răduleasca sau Marin sunt „babe”. Esca e singura. Discriminare de vârstă”

 

„Dacă intram atunci în armată nu mai eram azi cine sunt”

Chiar dacă susține faptul că nu există un motiv anume pentru care să-i fi fost frică să intre în armată, Dan Negru este conștient de faptul că dacă ar fi urmat acel drum, destinul său ar fi fost cu totul altul.

„Eu fiind din Timișoara mă trimitea la Suceava. Așa erau anii. Nu îmi dau seama de ce mi-a fost frică să plec în armată, dar cred că dacă intram atunci în armată nu mai eram azi cine sunt. Exact în perioada aia m-am apucat de radio. În 1990. Probabil că dacă făceam în anul ăla armată nu mai eram acum, aici, cu voi.”, a continuat el.

 

Se pare însă că Dan Negru a luat cea mai bună decizie la vremea aceea, întrucât astăzi este unul dintre cei mai căutați și cunoscuți oameni de televiziune de la noi din țară. Prezentatorul dezvăluie acum faptul că a avut oportunitatea să facă parte chiar și din proiectul X Factor, pe care l-a refuzat însă, din mai multe considerente.

„Secretul cel mai mare a fost faptul că am refuzat formatele în care nu am crezut. Am avut foarte multe oferte, în toți anii ăștia, de 27 de ani de când mă tot învârt prin lumea asta a televiziunii. Am avut multe formate în care nu am crezut și pe care le-am refuzat. Cred că ăsta e secretul. Îți dau un exemplu simplu. X Factor chiar la început de tot. Am avut o discuție și nu am simțit că pot să-l performez la cât de mare e și am preferat să nu mă bag. Adică sunt formate în care nu am crezut și am preferat să nu le fac”, a dezvăluit Dan Negru pentru sursa citată. 

Dan Negru, reacție acidă, după ce Simona Halep a picat testul antidoping: „Mai bine să eșuezi onorabil, decât să reușești prin fraudă”

 

Angela Similea i-a prevestit succesul prezentatorului

Recent, Dan Negru a scos la iveală o altă povestire ce face referire la parcursul său profesional. Acesta a dezvăluit astfel faptul că Angela Similea i-a fost alături încă de acum 30 de ani, când i-a spus faptul că va ajunge pe culmile succesului.

„Când am avut prima mea emisiune de televiziune, invitata mea a fost Angela Similea. Doamna Similea, într-o pauză, mi-a luat mâna, poate să confirme acum, se întâmpla acum vreo 30 de ani, show-ul era produs de domnul Dodo Munteanu și de Titus Munteanu, două somități ale televiziunii, și mi-a luat mâna atunci și mi-a spus: “Dan, o să fii un mare prezentator!”După ani de zile, am făcut un show din nou cu doamna Angelea Similea, se numea “Genialii” produs de domnul Lazarov, într-o pauză mi-a luat mâna și mi-a zis: “Ții minte ce ți-am spus demult, la TVR?” N-am spus niciodată asta, dar uite, îi port recunoștință doamnei Similea, ea m-a aruncat în lumea televiziunii. A avut mână bună doamna Similea!”, a declarat Dan Negru, potrivit impact.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel