Cum a reușit Fuego să slăbească 30 de kilograme. Artistul a dezvăluit secretul unui stil de viață sănătos

Data publicării:
Fuego, foto Facebook
Descriere foto: Fuego, foto Facebook

Fuego a dezvăluit cum a reușit să slăbească 30 de kilograme. 

Fuego a dezvăluit secretul unui stil de viață sănătos. Artistul spune că s-a pus pe slăbit atunci când a realizat că nu mai încape în costumele pregătite pentru concertul de la Sala Palatului. Recent, cântărețul a reușit să dea jos kilogramele în plus.

Cum a reușit Fuego să slăbească 30 de kilograme

Fuego a mărturisit că încearcă cât mai mult să mănânce sănătos, deși timpul nu îi permite. 

''Trebuie să vă spun că eu nu sunt în România sunt tocmai în Republica Moldova la Chișinău și am participat la câteva evenimente aici. Am fost la un licei și am vorbit despre valorile de la noi din țară. M-am simțit foarte bine. Dar de ce am aspu asta? Pentru că ei au aflat că sunt la cură de slăbire, iar elevii mi-au oferit două coșuri cu mere verzi.

Ei au auzit că mănânc mere verzi. Eu am avut 115 kilograme pe care le-am avut acum un an jumate, doi ani. Am încercat să țin o cură de slăbire și să mănânc sănătos în primul rând. Cât mai puțin dulce, fără pâine, fără făinoase și cât mai mult produse bio. Eu am un program încărcat, dar încerc să fiu un om echilibrat. '', a declarat Fuego la Antena Stars.

Ce mănâncă Fuego în fiecare zi

''Îți spun un lucru care este secretul meu deja de aproape jumătate de an. Dimineața când mă trezesc beau două căni pline cu apă plată, apa să fie cât mai naturală, dacă se poate apă de izvor.

După care mâncăm cereale, mănânc tot felul de cereale. Aceste cereale cu câteva fructe confiate de pădure, pentru că au puțin zahăr. Mâncăm cereale cu lapte de ovăz care are un gust fabulos. Mâncarea asta mă ține 5 ore.'', a declarat Fuego, în exclusivitate la Antena Stars. 

Fuego rupe tăcerea despre averea pe care a strâns-o în 30 de ani de carieră

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cu o carieră vastă de peste 30 de ani, artistul a vorbit despre averea sa, dar și despre investițiile în cele mai mari pasiuni ale sale.

Fuego: „Tablourile mele se vând și din fondurile obținute”

„Într-adevăr, iubesc arta plastică în toate formele ei și încerc să fac și bine prin ceea ce pictez eu. Tablourile mele se vând și din fondurile obținute, sprijin tinerii artiști. În toamnă voi avea vreo trei expoziții în țară și sunt fericit tare că îmi ies și că pasiunea aceasta a ajuns la un anumit nivel, de mai bine de șapte ani, prin care îmi pot împlini o vocație și pot ajuta.

Tablourile mele au ajuns și în străinătate și e o mare satisfacție să știi că opera ta desăvârșește un spațiu. Cât despre mine, una dintre cele mai mari pasiuni este cea a colecționatului. Sunt un împătimit colecționar și da, uneori am și exagerat cu achiziții sau investiții. Am și tablouri mai valoroase și altele mai puțin valoroase. Mi-am spus la un moment dat că tot ce strâng, economisesc din munca mea, după plata tuturor datoriilor și a impozitelor, trebuie să investesc în sufletul meu.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel