Cum a reacționat Ion Dichiseanu când fiica sa i-a spus că vrea să fie artistă: „Încerca să mă convingă să nu...”

Ioana Dichiseanu, la Oracolul Vedetelor/ captură video Youtube, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Ioana Dichiseanu, la Oracolul Vedetelor/ captură video Youtube, Spectacola

Ioana Dichiseanu ne-a povestit când și cum și-a dat seama că vrea să activeze în muzică.

Ioana Dichiseanu a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, unde a fost mai sinceră ca niciodată și a făcut confesiuni emoționante din copilăria petrecută alături de regretatul Ion Dichiseanu. Ambii părinți au activat în domeniul artistic, astfel încât viitorul vedetei era unul predestinat de mică. Își însoțea mereu părinții la evenimente, iar astfel s-a născut dragostea pentru actorie, dar și pentru muzică.

„De mică mi-a plăcut meseria asta, de atunci cântam și îmi doream foarte mult să fac muzică. Tata nu era de acord, dar nu a avut încotro, pentru că eu copilărind în acest mediu, normal că m-a atras. Îi auzeam în fiecare zi, fie că era vorba de tata, care repeta un rol sau de mama, care repeta o melodie și evident că gena și-a spus cuvântul.”, a declarat Ioana Dichiseanu, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News.

Citește și: Ioana Dichiseanu, secretul unei căsnicii fericite: „Ne mai ciondăneam, aveam discuții”. Asemănările dintre Adrian Artene și Ion Dichiseanu

Cum a reacționat Ion Dichiseanu când a auzit că fiica sa vrea să fie artistă

Chiar dacă a activat în domeniul artistic o viață, Ion Dichiseanu nu a fost atât de încântat să afle că fiica sa dorește să-i urmeze exemplul. În acest sens, vedeta ne-a dezvăluit ce i-a spus tatăl său, atunci când i-a dezvăluit că vrea să fie actriță.

„Când a auzit mi-a spus că „Da, dar știi că poate fi un hobby pentru tine, dar e o profesie spinoasă și am trecut prin multă mizerie” și așa este, el a fost un om foarte muncit, el n-a avut tinerețe, nu a făcut ce a vrut mereu, a muncit de-a rupt. Dacă putea prinde doar câteva ore de somn între turnee și spectacole. Încerca să mă convingă să nu iau calea actoriei, cel puțin. Pentru o femeie e altceva, dar a văzut că potențialul meu există și a început să mă susțină, cu toate că în clasa a 12-a vorbisem cu Adrian Pintea, care trebuia să mă pregătească să dau la actorie. Tata nu a fost foarte încântat, dar nu a avut ce să facă. S-a întâmplat însă ce s-a întâmplat cu Adrian Pintea și renunțasem la ideea de actorie. Plus că am spus că eu nu pot accepta anumite roluri, cum ar fi să am scene intime cu un om pe care nu-l cunosc, iar asta îmi explica și tata. Tot cu muzica am continuat.”, ne-a mai dezvăluit ea.

Pe aceeași temă: Ioana Dichiseanu îi oferă fiicei ei educația primită în copilărie. Lecția de viață primită de la tatăl ei, Ion Dichiseanu / VIDEO

Cum s-a hotărât să cânte muzica fado

Ioana Dichiseanu cântă muzică fado, un concept unic în țara noastră. Nu și-a descoperit singură această pasiune, ci Adrian Artene, soțul ei, i-a dat această idee.

„Ideea de a cânta fado a fost a soțului meu. Este un gen dificil, care nu poate fi placul tuturor. Sunt anumite melodii care sunt mult mai apropiate de muzica ușoară, dar altele nu. Nici mie nu-mi plac toate melodiile de fado, dar ideea a fost a lui Adi, el mi-a sugerat, cunoscându-mi timbrul.”, a mai declarat Ioana Dichiseanu.

VEZI și: Ioana Dichiseanu, confesiuni de suflet, la Oracolul Vedetelor / VIDEOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 24 iun 2023, 18:17 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience