Ioana Dichiseanu, secretul unei căsnicii fericite: „Ne mai ciondăneam, aveam discuții”. Asemănările dintre Adrian Artene și Ion Dichiseanu

Sursa foto: Adrian Artene, Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Adrian Artene, Facebook

Ioana Dichiseanu a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, unde a dezvăluit mai multe lucruri neștiute din relația cu Adrian Artene. 

Ioana Dichiseanu a fost invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la  Spectacola și DC News, unde a făcut extrem de multe confesiuni din intimitatea familiei ei. De asemenea, vedeta ne-a vorbit și despre relația deosebită pe care o are cu soțul ei, Adrian Artene, cel mai important bărbat din viața sa, care o susține la orice pas. Totuși, cei doi nu aveau o legătură atât de specială, povestește Ioana, până să devină părinți. Venirea pe lune a Anastasiei i-a transformat complet, iar de atunci aceștia au o legătură greu de egalat.

„E o întrebare foarte bună, pe care nimeni nu mi-a mai pus-o. S-a schimbat viața noastră de cuplu, în bine. Până să vină Anastasia, noi eram legați și uniți, dar nu ne cunoșteam atât de bine. Nu era neapărat un teren sensibil, dar fiind și două firi asemănătoare pe alocuri, cu anumite diferențe în temperament, pentru că Adi este cel mai vulcanic, cel care erupe și se enervează mai repede, eu sunt temperamentală până la un anumit punct, sunt picătura chinezească. Aștept, aștept și la un moment dat răbufnesc. Ne mai ciondăneam, aveam discuții. În momentul în care am rămas însărcinată, ca să nu spun că în clipa în care a venit fizic și am ținut-o în brațe, ne-am schimbat amândoi la 180 de grade.”, a declarat Ioana Dichiseanu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

VEZI și: Ioana Dichiseanu îi oferă fiicei ei educația primită în copilărie. Lecția de viață primită de la tatăl ei, Ion Dichiseanu / VIDEO

Cum i-a schimbat venirea pe lume a Anastasiei

Cei doi au învățat să fie mult mai răbdători, mai calmi și au înțeles că nu merită să te consumi din lucruri mici, după venirea pe lume a fetiței lor.

„Cred că ea ne-a făcut să înțelegem că nu merită în viață să te superi pentru orice mărunțiș. În momentul în care Adi se enervează, am învățat că trebuie să-l las, să se calmeze, iar apoi să port o discuție cu el, iar el la fel, cu mine, a învățat să mă lasă, pentru că mie după 5 minute îmi trece, mă comport ca și cum nimic nu s-a întâmplat, semăn cu tata aici. El era calm, nu părea genul care să se enerveze, dar când se întâmpla, preferai să nu stai lângă el, plecai, îl lăsai. Pentru noi, Anastasia a venit și a schimbat viața tuturor în bine. Parcă a adus o energie pozitivă, are o aură, așa o percepem.”, a mai spus ea.

Citește și: Ioana Dichiseanu, confesiuni de suflet, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adrian Artene, extrem de asemănător cu Ion Dichiseanu

Se spune că fiecare fată caută în partenerul de viață extrem de multe calități pe care și tatîl ei le are. Acest lucru este valabil și în cazul Ioanei Dichiseanu, care spune că Adrian Artene seamănă izbitor cu regretatul Ion Dichiseanu din foarte multe puncte de vedere. 

„Are multe asemănări Adi cu tata. Este și el foarte sensibil și nu doar prin faptul că el și scrie versuri, dar are momentele lui când vrea să facă o surpriză fără nicio ocazie specială, vine cu o floare, lucrurile mărunte care formează o privire de ansamblu si liniște și normalitatea într-o relație. Toate femeile caută puțin romantism. Adi este un sensibil, un mămos, cum era și tata, îi seamănă.”, ne-a mai declarat Ioana Dichiseanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 21 iun 2023, 12:49 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience