Ioana Dichiseanu, confesiuni de suflet, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

EXCLUSIV

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News, iar Ioana Dichiseanu este invitata săptămânii.

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului artist Ion Dichiseanu, vine în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, acolo unde își deschide sufletul și face mai multe confesiuni din viața personală. Chiar dacă acum pare că și-a recăpătat optimismul și se bucură din nou de viață, cu tot ceea ce presupune ea, în urmă cu doi ani, îndrăgita artistă trecea printr-o cumpănă uriașă, greu de traversat. Tatăl său, regretatul Ion Dichiseanu, avea să se stingă din viață, în anul 2021, lăsând un gol de neegalat în viața sa. Cei doi au avut o relație extrem de specială nu doar în copilărie, ci și pe tot parcursul vieții, artistul fiindu-i alături la orice pas fiicei sale, pe are o iubea ca pe ochii din cap.

„El iubea viața, a reușit cu toate suferințele din suflet să iubească viața. Și ne-a învățat și pe noi să o iubim. Mi-a povestit lucruri grele, dureroase, inclusiv cum s-a îmbolnăvit mama sa, își amintea multe lucruri. Am avut o relație frumoasă, de prietenie. El întotdeauna a spus că și-a dorit să aibă un copil atunci când a considerat că este pregătit să fie lângă acel copil pentru a-l crește, dar și pentru a-i oferi totul, asta pentru că familia lui nu a avut posibilități financiare extraordinare, au fost 9 copiii.”, a declarat Ioana Dichiseanu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Nu doar artista a fost îngenuncheată de durere, după acest tragic eveniment, ci și fiica ei, care a înțeles cu greu faptul că „Dichi” a plecat la îngeri. Ioana încearcă să-i ofere Anastasiei toate lecțiile pe care și ea le-a primit în copilărie, de la părinții săi și chiar dacă micuța are încă o vârstă fragedă, vedeta mărturisește că a regăsit în ea o maturitate aparte și o altă perspectivă de a înțelege lucrurile. 

Pe plan personal, Ioana Dichiseanu este susținută și completată la orice pas de partenerul ei de viață, Adrian Artene, care este, fără doar și poate, cel mai mare susținător al ei. Bărbatul a fost cel care a încurajat-o să cânte muzică Fado, iar tot el a ajutat-o să treacă cu bine peste moartea tatălui său. Despre secretul unei căsnicii de lungă durată, mărturisiri emoționante despre Ion Dichiseanu, dar și despre rolul de mamă, ne-a vorbit chiar Ioana Dichiseanu, la Oracolul Vedetelor. Cu aceste subiecte, dar și cu altele la fel de interesante, vă așteptăm vineri, ora 19:00.

 

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 16 iunie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola     

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en      

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 16 iun 2023, 11:10 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience