Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Bobonete a povestit cum a ajuns, cu ani în urmă, să-l țepuiască pe Gabriel Cotabiță. Întâmplarea nu este însă o simplă glumă, iar cântărețul chiar a fost păgubit de o sumă considerabilă. 

Invitat în cadrul podcastului „Ac de siguranţă”, găzduit de Răzvan Exarhu, Mihai Bobonete a povestit despre afacerile din care trăia, înainte de a deveni celebru. Cu ani în urmă, comediantul mergea la pescuit și încerca să monetizeze captura. Astfel se face că a ajuns chiar să-l aibă drept client pe Gabriel Cotabiță, un mare iubitor al peștelui, care a căzut însă în plasa lui Bobonete. Artistul a plecat acasă și fără bani, și fără pește. 


„Lui Cotabiţă nu i-am chiar vândut… Am avut intenţia de a-i vinde, cum el a avut intenţia de a cumpăra! Gabi a oprit maşina, avea un jeep, un Grand Cherokee, verde sau negru, nu mai ţin minte, şi a spus că voia un peşte. Ne-am dus, am luat peştele din spate, din ladă, şi el a zis că vrea ceva de 20 de kile… ăsta avea şapte sau opt! Şi când m-am dus cu cântarul am pus piciorul pe coadă şi am ridicat şi am întrebat, cam de cât aţi vrea să fie, de 20, şi am tras până la 20! El a zis ăsta e! Şi i-a spus în împachetăm în gheaţă, îl punem într-o folie… Da, da, să ţină până la Bucureşti! Coborâţi? Nu! A numărat nişte dolari… Ştiţi cu dolarii? Ştiam şi cu yenii! A dat banii prin geam şi a zis puneţi-l în spate! Când am deschis, am văzut că bancheta din spate obtura tot până la nivelul ochilor din oglinda retrovizoare. Şi-atunci am luat peştele, l-am pus sub maşină, şi m-am aplecat pe portbagaj de două ori… Am închis şi a plecat Găbiţă cu demaraj!', a spus Mihai Bobonete la podcast-ul „Ac de siguranţă' realizat de Răzvan Exarhu.


Reacția lui Cotabiță după ce l-a văzut pe Bobonete pe scenă

Ani mai târziu, cei doi aveau să se întâlnească din nou, însă de data aceasta sunt ale conjuncturi. Cotabiță nu s-a supărat ăe Bobonete că l-a țepuit, însă a ținut să-și avertizeze prietenii în legătură cu caracterul „periculos” al comediantului. 

„După opt ani, Găbiţă la Cafe Deco, eu pe scenă, el lângă Dan Chişu. Mă, Dane, eu îl ştiu pe ăsta! N-ai, mă, e unul de la Craiova, venit… Mă, Dane, e periculos copilul… N-are, mă… e un amărât, vai de mama lui! Mă, Dane, mă, asta o să-ţi ia lucruri din casă! ceea ce s-a şi întâmplat…

Şi m-a chemat Dan după, hai, vino să stai cu noi aici, el e Gabriel Cotabiţă… Zic, e, ce dracu, nu-l ştiu? Şi zice, eu de unde te ştiu pe tine? Nu ştiu, domnu Gabi! I-a zis până la urmă, aşa, aşa… Da, mi-am dat seama că n-am peştele, am oprit la Slobozia, dar mi-a fost lene să mă întorc!', a mai spus Mihai Bobonete.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel