Cum a petrecut Revelionul Oana Roman. Vedeta a renunțat la ținutele extravagante: „Nu ne-am îmbrăcat elegant și nu ne-am făcut poze”

Data publicării:

Oana Roman dezvăluie că a fost pentru prima dată când a petrecut Revelionul acasă, fără ținute spectaculoase și fără poze. 

Oana Roman a petrecut trecerea dintre ani alături de Marius Elisei și fiica lor. De data aceasta, vedeta a preferat să stea acasă de Revelion și să petreacă simplu, fără ținute extravagante și fără poze pentru Instagram. La miezul nopții, cei trei au mers în vecini, pentru a vedea artificiile și pentru a ciocni un pahar de șampanie.

 

„Aseară, în vecini, am ciocnit cu Isa prima dată. E și prima dată când nu ne-am dus nicăieri de Revelion, nu ne-am îmbrăcat elegant și nu ne-am făcut poze. Pur și simplu nu am simțit nevoia să facem altceva. Am văzut că foarte multă lume a stat acasă, dar și foarte mulți au fost la petreceri cu foarte multă lume înghesuită”, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

A rămas fără cablu, chiar înainte de Revelion

Vedeta a întâmpinat unele neplăceri, chiar înainte de Revelion. Pe 31 decembrie, Oana Roman a rămas fără cablu la televizor, astfel că a fost nevoie să aștepte interveția companiei de cablu, pentru a remedia problema. 

 

2021, un an dificil pentru Oana Roman

 

„La final de an cu toții ne facem un bilanț. Eu încerc sa iau tot ce a fost mai bun din cel care a trecut. Și au fost multe lucruri bune. Am călătorit mult, mi am recâștigat familia , am făcut multe îmbunătățiri la casă și grădină, am avut proiecte frumoase. Au fost și minusuri, au ieșit din viata mea oameni, am avut zile de mâhnire și deznădejde, m am simțit uneori nedreptățită dar per total a fost bine și sunt recunoscătoare! Ma uit la anul ce vine cu speranță și cu sentimentul ca tot ce e mai bun de abia urmează.” a scris vedeta pe rețelele de socializare la final de an.

Anul care tocmai s-a încheiar nu a fost deloc ușor pentru Oana Roman. la începutul anului, vedeta anunța că divorțează de Marius Elisei, au fost câteva luni lungi și triste pentru amândoi. Din fericire, lucrurile s-au remediat în relația lor și, în urmă cu câteva luni, au anunțat că s-au împăcat și că se înțeleg mai bine ca niciodată.

 

Problemele de sănătate ale mamei sale

Mioara Roman, scrisoare emoționantă pentru fiica ei, Oana: „Mi s-a părut absolut înduioșător”


Mioara Roman a fost diagnosticată recent cu o formă agresivă de Parkinson, iar la începutul anului, aceasta a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Pe timp de pandemie starea ei s-a înrăutățit așa că cele două fiice au fost nevoite să o interneze într-un centru special pentru vârstnici, chiar dacă oamenii le-au judecat aspru pentru această decizie. 


„Mama are un început de Parkinson, și fiind și pandemie, a stat foarte mult în casă și a ajuns să nu își mai poată mișca mâna dreaptă. Atunci am discutat și cu ea și cu Oana și am decis să meargă în acest centru să o pună în formă.


La azil face hidroterapie, kinetoterapie,  i-au făcut analizele, să vedem unde suntem și ce e de făcut mai departe, astfel încât calitatea vieții ei să rămână cât mai bună, cât mai mult timp”,  a spus Catinca Român la Exclusiv VIP, de la Prima TV, în urmă cu câteva luni.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel