Mioara Roman, scrisoare emoționantă pentru fiica ei, Oana: „Mi s-a părut absolut înduioșător”

Data actualizării: | Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman a primit cel mai frumos cadou chiar înainte de Revelion. Ce surpriză i-a făcut mama ei?

Mioara Roman are mari probleme de sănătate, iar cea care este alături de ea la fiecare pas este chiar Oana, fiica ei. Chiar dacă în ultima perioadă a avut nevoie de îngrijirile medicilor tot mai des, Mioara Roman a vrut să îi facă o surpriză plăcută fiicei sale, așa că a rugat o asistentă de la centrul unde este îngrijită să îi scrie o felicitare Oanei, deoarece ea nu își mai poate mișca deloc mâna. 


„A venit mama în vizită și ne-a adus o super surpriză. Din păcate, mama nu mai poate scrie din cauza parezei la mână. A rugat o asistentă de la centru să îi scrie o felicitare pentru noi. Mi s-a părut absolut înduioșător!”, a spus Oana Roman pe pagina ei de Instagram.


Mioara Roman i-a adus chiar ea scrisoarea Oanei, iar vedeta a fost extrem de emoționată de gestul celei care i-a dat viață. 


„Dragă Oana, cu ocazia Sfintelor Sărbători îți adresez felicitările mele din suflet, sperând că le vei primi cu inima deschisă. Te sărut cu drag, iar pe Isabela o îmbrățișez și îi doresc o viață frumoasă! Cu drag, mama!”, sunt urările făcute de Mioara Roman pentru fiica ei. 


Oana Roman este îngrijorată pentru starea de sănătate a mamei ei și spune că face tot posibilul pentru ca aceasta să se simtă cât mai bine, din păcate, în ultimul an Mioara Roman a ajuns în repetate rânduri pe mâinile medicilor, iar fiicele ei au decis că este mai bine să fie îngrijită într-un centru pentru seniori. 


Oana Roman a explicat că a luat această hotărâre deoarece mama ei nu își mai poate mișca deloc o mână și are nevoie de asistență permanentă. 


„Am primit foarte multe mesaje după story-ul pe care l-am făcut cu mama. Mulți mi-ați spus că v-a venit să plângeți sau că v-ați emoționat și că e foarte emoționant cumva. Mi-aș dori să pot face o minune. Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate. 


Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire. De monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele”, a spus Oana Roman, potrivit Fanatik.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel