Ilinca Vandici, umilită de actuala iubită a soțului. Ce îi cere femeia, vedetei: „Ar fi amenințat-o că o face de râs”

Data publicării:
Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Ilinca Vandici ar fi fost umilită de actuala iubită a soțului săi. 

Despărțirea dintre Ilinca Vandici și soțul ei a venit ca un șoc peste lumea mondenă. La scurt timp după ce au anunțat despărțirea, au apărut noi informații neașteptate despre mariajul celor doi. Potrivit unor surse apropiate din anturajul celor doi, ruptura dintre ei s-a produs în urmă cu mai mult timp, când bărbatul și-ar fi găsit o altă parteneră. 

Ilinca Vandici, umilită de actuala iubită a soțului

Potrivit click.ro, Ilinca Vandici ar fi fost umilită de actuala parteneră a soțului ei. Mai mult decât atât, femeia i-ar fi cerut vedetei să divorțeze cât mai repede și chiar a amenințat-o că o va face de râs, public.

„Prietena nouă a lui Andrei ar fi sunat-o pe Ilinca și ar fi amenințat-o că o face de râs prin presă dacă nu îi acordă lui Andrei divorțul și trebuie să înțeleagă că el a lăsat-o de ceva vreme. Am înțeles că sunt vreo doi ani de când este împreună cu ea, de când tot se tatonează. Acea fată cică a amenințat-o, a înjurat-o și a făcut-o în toate felurile pe Ilinca.

Cei din jurul ei, toți știau că Ilinca, de vreun an de zile, stă despărțită de soțul ei, adică fac doar așa activități de ochii lumii împreună, dar ei de aproape un an de zile nu mai au treabă de nicio culoare”, au spus surse apropiate din anturajul celor noi, pentru click.ro

Ilinca Vandici și soțul ei au decis să o ia pe drumuri separate

Ilinca Vandici și soțul ei divorțează, veste ce a venit ca un trăsnet pentru toată comunitatea vedetei, dar și pentru apropiații acesteia, care știau că cei doi se înțeleg de minune. Recent, prezentatoarea de la Kanal D făcea o serie de declarații prin care dădea de înțeles faptul că legătura dintre ea și Andrei Neacșu nu se va rupe niciodată, întrucât femeia ar fi în stare să treacă peste orice, în numele iubirii. Se pare însă că inevitabilul s-a produs, iar anumite motive au dus la divorț, moment extrem de greu de gestionat de Ilinca Vandici. În acest sens, vedeta a avut și prima reacție pe rețelele de socializare, unde le-a confirmat fanilor toate zvonurile care circulau în ultima vreme în mediul online. 

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioada grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță.
Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!

Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru!”, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

Citește și: Purtăm sau nu sandale cu ciorapi. Greșeala majoră făcută de Ilinca Vandici:„Piciorul ei aluneca mai mult decât era cazul și se vedea destul de inestetic”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel