Carmen Harra, nașa de cununie a Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan: „Eu sunt factorul care i-a conectat”

Data publicării:
Sursa foto: Facebook/ Carmen Harra, Adriana Bahmuțeanu
Descriere foto: Sursa foto: Facebook/ Carmen Harra, Adriana Bahmuțeanu

Carmen Harra va fi nașa de cununie a Adrianei Bahmuțeanu. 

Adriana Bahmuțeanu și George Steven s-au logodit după doar cinci săptămâni de relație, uimind pe toată lumea cu decizia luată. Cu toate acestea, celebra clarvăzătoare le prezice un viitor strălucit împreună. Mai mult, tot ea este și cea care le-a făcut cunoștință celor doi îndrăgostiți, detaliu știut de foarte puțini oameni. Astfel, Carmen Harra spune că a fost dragoste la prima vedere între cei doi, care nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să formeze o familie. 

Carmen Harra, nașa de cununie a Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan

Acum, Carmen Harra îi va cununa pe Adriana Bahmuțeanu și pe iubitul acesteia, George Restivan.

„Eu sunt factorul care i-a conectat. Eu sunt omul de legătură. Eu aș vrea să fiu nașa numărul unu și trebuie să fiu. Îmi doresc din tot sufletul, ei mă așteaptă pe mine să vin. Eu aș vrea să vin în primăvară, dar dacă ei vor insistă am să fac un efort de dragul lor, pentru că îi iubesc pe amândoi, sunt atât de minunați împreună.

Sunt așa un exemplu, să vezi doi oameni care s-au găsit. Când doi oameni s-au găsit și sunt suflete pereche, se simte din prima secundă, nu îți trebuie ani de zile să îi cunoști”, a declarat clarvăzătoarea, potrivit bzi.ro.

Când va avea loc marele eveniment

Celebra clarvăzătoare a mărturisit că nu știe încă detaliile nunții, însă este posibil ca marele eveniment să aibă loc anul viitor. 

„Nu știu detaliile, știu că ea nu își dorește o nuntă foarte mare pentru că se gândește la ce se întâmplă în lume la ora actuală, de faptul că prețurile sunt foarte mari și se gândește dacă lumea își permite să vină la o nuntă sau dacă ea își permite să organizeze o nuntă de magnitudinea de care și-ar dori. De aceea detaliile sunt mai puțin importante. Contează doar că va avea loc”, a explicat Carmen Harra.

Deși nu a mai fost de mult timp în România, Carmen Harra este pregătită oricând să vină în țară pentru a-i cununa pe cei doi. 

„Nu am mai fost în România de trei ani și ceva. Îmi este dor, îmi doresc și abia aștept să vin”, a dezvăluit aceasta.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Adriana Bahmuțeanu și George Steven

Adriana Bahmuțeanu povestea faptul că, încă din prima zi a fost fermecată de cel care avea să-i devină soț. Între cei doi s-a legat o chimie atât de mare, încât au stat de vorbă până în zorii zilei.

”M-a sunat să ne vedem la o terasă, la un restaurant. Eu nu aveam niciun chef, eram obosită. Asistentul doamnei Carmen Harra tot insista să ma duc, și până la urmă m-am dus. Am stat de vorbă până la 5 dimineața în noaptea aia, mi-a trecut oboseala. Am stat pe bordură. Oricum, noi avem așa, ca la 15 ani, niște chestii. Nu știu dacă m-am îndrăgostit, dar îmi plăcea să vorbesc cu el.”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

''Asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil''

Cei doi își doresc o familie în adevăratul sens la cuvântului, motiv pentru care fosta soție a lui Silviu Prigoană a declarat faptul că va urma și o nuntă, dar și un copil, pe care aceasta și-l dorește foarte mult.

''Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună (...). Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noștri să-l creștem pe cel mic'', a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars,Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience