Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra a dezvăluit cum putem să aflăm data morții, dar și cum o putem schimba. 

Invitată în cadrul emisiunii „Golden Hour” cu Jessie de la Radio Gold FM, Carmen Harra a dezvăluit cum putem să aflăm data morții, dar și cum o putem schimba. Mai exact, o persoană își poate afla data morții cu ajutorul numerologiei. Totul constă în aflarea anumitor coduri personale care dezvăluie informații atât despre viață și destin, cât și despre ziua morții.

Carmen Harra: „ Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei”

„E bine să-ți cunoști traseul ca să știi ce să faci cu viața ta. Nu trebuie să-ți fie frică! Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei. Ba mai mult decât atât, îți poți schimba data morții! Unii mor mai devreme decât le este destinat, pentru că sunt uciși sau suferă după o eroare medicală. Dar la fel de bine viața poate fi și prelungită cu ajutorul științei.”, a declarat Carmen Harra la Radio Gold FM.

Ce cifră a destinului a avut Reginei Elisabeta a II-a

Carmen Harra a mărturisit că regina Elisabeta a II-a, fiind născută pe 21 aprilie 1926, a avut cifra destinului 7.

„Dacă ne gândim la cifra 7, o putem corela ușor cu domnia reginei. Cât a domnit regina Angliei? 70 de ani, deci cifra destinului a dominat parcursul Elisabetei a II-a. I-a fost dat să fie regină pentru exact 70 de ani. Eu am calculat și am știut că regina moare anul acesta. De ce? Nu poate domni mai mult de cifra 7, deci 70 de ani, și cum altfel să părăsească domnia dacă nu prin părăsirea efectivă a lumii fizice. Cifra vieții arată că regina trăiește până la 97 de ani.”, a mai spus Carmen Harra. 

Carmen Harra, despre diamantul blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a fost foarte pasionată de bijuterii, având colecții impresionante cu fel de fel de piese impresionante. Majestatea Sa deținea, de asemenea, și cea mai valoroasă colecție de coroane din lume, însă de departe cea mai importantă rămâne Coroana Imperială de Stat. În acest sens, celebra prezicătoare Carmen Harra a vorbit despre această bijuterie importantă purtată de Regină de-a lungul domniei ei, dar și despre povestea neștiută din spatele ei. Koh-i-noor, diamantul de pe coroana celebră, este una dintre cele mai faimoase pietre prețioase din lume.

„Bijuteriile, de-a lungul timpului, simbolizează puterea. Nu numai că purta coroana, de o valoare inestimabilă, dar purta întotdeauna bijuterii în jurul gâtului, purta cercei, era întotdeauna plină de bijuterii, care simbolizau regalitatea, puterea ei! Există, într-adevăr o poveste că ar exista un diamant care ar fi fost luat de la indieni, simbolul fiind acela că ajuns la Curtea Angliei îi dă, de fapt, putere asupra Indiei”, a spus Carmen Harra într-o emisiune tv, potrivit spynews.

Ce spunea Regina despre coroană

„Purtând coroana pe cap, e imposibil să citești un discurs, deoarece e dificil să lăsați capul în jos. Ba chiar, vă puteți rupe ușor gâtul. Are multe părți negative, dar nu se poate trece cu vederea importanța și semnificația acesteia.”, spunea Regina Elisabeta a II-a.

Citește și:  Carmen Harra, momente de coșmar. Vila sa din America a fost spartă și incendiată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel