Cum a aflat Teo Trandafir că este înșelată: „Am zis că-s nebună, am crezut foarte greu”

Data publicării:
Teo trandafir, captură video Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Teo trandafir, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Teo Trandafir a povestit despre experiențele eșuate în dragoste.

Teo Trandafir nu a reușit până în prezent să-și găsească jumătatea pe plan sentimental. Vedeta a trăit mai multe experiențe până acum, însă toate s-au dovedit a fi dezamăgitoare, într-un fel sau altul. Invitată în podcastul moderat de Ilinca Vandici, celebra prezentatoare TV a dezvăluit faptul că una dintre relații s-a încheiat chiar din cauza infidelității bărbatului din viața sa. Chiar dacă, inițial, aceasta ar fi putut trece peste, confirmarea directă a bărbatului a făcut-o să-și dorească să meargă pe drumuri separate. 

„Uneori nu a mers pentru că el era foarte cu piciorul în prag, alte ori pentru că nu-mi era fidel, la un moment dat am simțit eu că se întâmplă asta. Era el cumva așa mai cu capsa pusă, parcă vorbea mult la telefon, nu în casă, am zis că-s nebună. Era adevărat, am crezut foarte greu, dar am ajuns să mă obișnuiesc cu asta. 

Mi-a spus el, nu am căutat. Lipsise de acasă trei zile, nu l-am întrebat nimic când s-a întors, la un moment dat cred că am făcut-o, n-a avut o justificare, aș fi trecut peste, eu aș fi așteptat să o dregem. Sunt lucruri trecute, relaxant privit acum, încât nu mă mai gândesc la asta.”, a declarat Teo Trandafir, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici. 

Citește și: Cum a aflat copilul Ilincăi Vandici despre divorț: „Nu e o tragedie, divorțează oamenii la ordinea zilei”

A învățat să uite

Chiar dacă experiențele par a fi unele extrem de dureroase, Teo Trandafir spune că a învățat să uite și să nu meargă mai departe până când nu se „debarasează” complet de vechile experiențe. 

„Fiecare dintre bagajele pe care le duci, trebuie lăsate în gară, pentru că dacă nu, greutatea bagajelor te va depăși. Bărbatul care ți-a făcut aia, trebuie pedepsit. Am învățat să uit complet. La un moment dat am locuit cu un partener în casă și mă trezeam zi după zi și luam ceștile să fac cafea, după plecarea lui. Trebuie să uit, îmi spuneam. De iertat n-am încercat. După ce l-am uitat, mai scot mortul? S-a închis. Pe mine nu mă iert.”, a mai spus ea.

VEZI și: Oana Zăvoranu are 45 de procese deschise cu mai multe vedete din țara noastră: „Mi-au cerut 10 miliarde”. S-a ales și cu dosar penal

Mai crede în dragoste?

Chiar dacă a ajuns de mai multe ori în fața altarului, Teo Trandafir spune că s-ar vedea în rochie de mireasă și pentru a treia oară, dar nu neapărat pentru că se gândește că și-ar găsi dragostea vieții, ci din alt considerent. 

„Nu pierzi mare lucru, în afară de moarte, nimic nu e ireparabil, oamenii vin și pleacă. Stai să mă gândesc (n.r. dacă mai crede în dragoste). Nu știu unde aș putea-o găsi, la mine în casă nu e, iar la serviciu nu e, în rest doar să o găsesc în mașină. Umblu foarte puțin, sunt un om antisocial. Mi-e teamă să nu fiu dezamăgită. M-aș vedea în fața altarului, dragostea nu are nimic de-a face cu asta, am 56 de ani curând, dar dacă mi se întâmplă ceva și nu mai pot avea grijă de mine? Trebuie să fie cineva acolo.”, mai spune Teo Trandafir.

Citește și: Tradiții și obiceiuri pentru 9 martie 2024. Ce trebuie să faci în ziua Sfinților 40 de Mucenici pentru noroc și sănătate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel