Cum a aflat copilul Ilincăi Vandici despre divorț: „Nu e o tragedie, divorțează oamenii la ordinea zilei”

Data publicării:
Ilinca Vandici/ captură video Youtube
Descriere foto: Ilinca Vandici/ captură video Youtube

Inca Vandici a făcut câteva confesiuni rare cu privire la divorțul de fostul ei soț, Andrei Neacșu.

În vara anului trecut, Ilinca Vandici avea să confirme divorțul de Andrei Neacșu, tatăl copilului său, la o perioadă după ce apăruseră deja zvonuri în acest sens în spațiul public. Chiar dacă cei doi păreau că au relația perfectă și că nu ar putea ajunge niciodată în acest punct, inevitabilul s-a produs, iar vedeta nu privește astăzi acest lucru drept o tragedie. 

„Acum 8 ani de zile m-am căsătorit, căsnicie în urma căreia a rezultat un copil absolut superb, căsătorie care s-a finalizat cu un divorț, pe liniște, pe maturitate, acceptare, înțelegere a lucrurilor, astfel încât nu e nimic ce m-ar putea deranja. Mă întreba cineva cum i-am explicat lui Zian această tragedie. Nu e o tragedie, divorțează oamenii la ordinea zilei, nu e ca și când ce s-a întâmplat. Copilul era cel care conta cel mai mult, noi suntem adulți, am ajuns la o anumită maturitate în care să decidem să facem lucrurile cât se poate de sănătos.”, a declarat Ilinca Vandici, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir. 

Te-ar putea interesa și: De ce s-au despărțit Cornel Păsat și Oana Roman. Abia acum s-a aflat: „S-a terminat urât. El și-a dorit foarte tare asta”

Ilinca Vandici, despre vulnerabilitate 

Chiar dacă pare mereu a fi extrem de optimistă și constant cu zâmbetul pe buze, Ilinca Vandici spune că are extrem de multe momente de vulnerabilitate, când este singură, acasă. Vedeta spune că-și dă adesea voie să plângă, pentru că este cel mai bun mod în care se poate elibera de energiile negative.

„Cred că putem să avem puncte de vedere diferite, iar eu pot să accept asta, câtă vreme îmi sunt spuse civilizat. Mi se întâmplă să plâng, eliberezi, îți dai voie să fii vulnerabil, e minunat să plângi. N-ai cum să fii zen toată ziua.”, a continuat îndrăgita prezentatoare TV.

VEZI și: Teo Trandafir, adevărul despre viața sentimentală: „Am suferit îngrozitor”. Ce spune despre o nouă căsătorie

Cum i-a spus copilului despre divorț

Vedeta și fostul ei soț au împreună un băiat, pe Zian, care a aflat în cele din urmă, despre divorțul dintre cei doi părinți. Ilinca Vandici a dezvăluit, astfel, cum l-a făcut pe micuț să înțeleagă această situație delicată și cine a ajutat-o în acest proces. 

„Am considera că atâta vreme cât eu nu știu cum să fac asta ca să fie extrem de bine pentru el, am considerat că nu le știu pe toate și am nevoie de ajutor. M-am dus la specialist, care mi-a zis că nu trebuie să mă apuc să povestesc nimic, decât atunci când copilul întreabă, acela e momentul în care copilul e pregătit să ducă adevărul. El emoțional nu e pregătit pentru așa ceva, după un timp a venit această întrebare. Am fost foarte sinceră cu el, nu am încercat să împachetez această decizie. I-am spus concret cum stau lucrurile.”, a mai spus aceasta.  

Citește și: Secretul relației dintre Anda Adam și Joseph: „Asta e formula perfectă”. Cine cedează primul la un conflict



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel