Tragedia care a marcat-o pe Anca Serea: „Adi a fost salvarea pentru mine. Nu reușeam să-mi mai revin”

Data publicării:
Adi Sînă, Anca Serea, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Adi Sînă, Anca Serea, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar

Anca Serea și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. 

Toată lumea știe astăzi faptul că Anca Serea formează una dintre cele mai frumoase, dar și numeroase familii alături de Adi Sînă, însă puțini știu drama pe care vedeta a trăit-o în trecut. Aceasta este cea de-a doua căsnicie în care fosta prezentatoare TV este implicată, prima sfârșindu-se într-un mod tragic. La vârsta de 29 de ani, Anca Serea avea să rămână văduvă cu doi copii mici, după ce soțul ei de la vremea aceea era răpus de un diagnostic cumplit, leucemie.

Invitată în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar, aceasta a vorbit despre clipele cumplite prin care a trecut atunci, dar și despre „salvarea” sa.

„Sunt momente în care cazi într-un întuneric profund, au fost unele peste care am încercat să trec, erau zile în care reușeam, altele în care nu voiam să vorbesc cu nimeni, dar știam că pentru ei (n.r. pentru copii) și pentru mine, trebuie să-i dau vieții un sens. Gândul ăsta și familia, mama a fost aproape de mine, fratele meu, cei mici nu știau ce s-a întâmplat, nu le-am prezentat realitatea, am vrut să-i obișnuim cu această idee, a fost mai mult un doliu sufletesc. 

În mine a fost o luptă mare, nu credeam că o să mai existe o mare iubire, nici nu mă gândeam la așa ceva, durerea este atât de mare, încât e greu de explicat. Eu nu am conștientizat niciodată că o să plece. Noi, oamenii, avem niște resurse și la un moment dat le accesăm. Aveam momente când pur și simplu mă închideam într-un dressing și nu reușeam să-mi mai revin, e un refuz.”, a dezvăluit Anca Serea, în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar. 

VEZI și: Șerban Pavlu, pus în dificultate la începutul carierei: „Nu suportam asta, aveam palpitații”. Detalii importante din ultimul sezon din Clanul

„Nu eram vindecată când am început relația cu Adi”

Mai mult, relația cu Adrian Sînă a venit într-un moment extrem de neașteptat, își amintește Anca Serea, care spune că noua poveste de iubire a ajutat-o să-și vindece rănile și să treacă peste tragedia care i-a marcat viața. 

„Nu eram vindecată când am început relația cu Adi. Iubirile nu sunt asemănătoare, nici oamenii nu se pot controla, sunt etape pe care le trăim cu o altă intensitate, la un alt nivel. Sfaturile nu sunt valabile pentru toată lumea, țin de noi, e greu să-i pui unui om că o să fie bine.”, a continuat aceasta.

Citește și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Se consideră o norocoasă pentru această întâlnire

Nu doar ea a fost norocoasă să-l întâlnească pe Adi Sînă, ci și cei doi copii, este de părere Anca Serea, care spune că bărbatul a intrat la momentul potrivit în viața sa. 

„Eram foarte nepregătită să intru în relație, nu aș fi zis niciodată că o să găsesc o iubire după un timp relativ scurt, dar am fost norocoși, pentru că a fost un fel de salvare pentru mine, pentru că a fost extrem de greu. A fost o întâmplare frumoasă de care m-am agățat și am fost norocoși cu toții, și eu, și copiii.”, mai spune ea.

Citește și: Anca Dimancea, previziuni pentru următorii 20 de ani. Specialista, avertisment dur: „Fac o precizare în premieră”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel