Mirela Vaida, adevărul despre operațiile estetice. În pragul vârstei de 42 de ani, vedeta dă cărțile pe față

Data actualizării: | Data publicării:

Mirela Vaida le-a dezvăluit fără pic de transparență fanilor săi la ce tehnici de înfrumusețare apelează.

Mirela Vaida reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, la aproape 42 de ani. Vedeta are o siluetă extrem de armonioasă, iar când vine vorba de ten, ridurile sau alte semne specifice trecerii anilor nu par deloc că au acaparat-o pe aceasta. Astfel, foarte mulți s-au întrebat de-a lungul timpului dacă vedeta a apelat la anumite operații estetice sau dacă, pur și simplu, este vorba despre o genă foarte bună.

Astfel, extrem de transparentă cu fanii săi, celebra prezentatoare spune că nu a ajuns până acum pe masa chirurgului estetician, iar singura îmbunătățire la care apelează regulat este hidratarea tenului cât mai atentă. 

„Nu mi-am făcut nicio operație estetică, deși împlinesc 42 de ani acuș. Și nu că nu aș fi avut nevoie! Am un nas strâmb de când m-am născut și s-a strâmbat și mai tare cu vârstă!  Dar am simțit că nu mă caracterizează să schimb ceva la mine: bună, rea, frumoasă sau urâtă, asta sunt și eu am reușit să lucrez în televiziune chiar și așa! Dacă mă vedeți mai cu "buze" sau alte chestii, sunt doar filtre de pe Insta.

Însă ridurile de expresie devin din ce în ce mai profunde din cauza machiajului zilnic, de mai bine de 20 de ani! Eu lucrez cu fața și la emisiuni, și la teatru, și la spectacole! De aceea trebuie să am grijă de față, să îi păstrez aspectul firesc și trăsăturile naturale, să mă pot miră, să pot râde, să mă întristez, să mă încrunt, când e cazul!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Tragedia care a marcat-o pe Anca Serea: „Adi a fost salvarea pentru mine. Nu reușeam să-mi mai revin”

Cum se menține în formă

Toți cei care o urmăresc pe Mirela Vaida în mediul online știu faptul că vedeta este o gospodină desăvârșită, care-și petrecere extrem de mult timp în bucătărie și care prepară mereu fel de fel de delicatese tradițional românești. Astfel, chiar dacă are constant pe masă fel de fel de preparate delicioase și poate unele dintre ele nepotrivite pentru dietă, Mirela Vaida spune că are o regulă de aur de la care nu se abate niciodată.

„De mâncat, mănânc, dar secretul este să mănânc masa de prânz, împreună cu familia, iar seara să încerc să sar peste sau să ciugulesc ceva, dar nu după ora 18:00. Acesta este secretul meu, adică să nu mănânc seara. Dacă, cumva, mănânc seara, atunci dau o tură cu bicicleta sau alerg pe bandă (...)

De asemenea, încerc să mă bucur cât mai mult de natură, să mă uit la un film, să mănânc fructe, să beau un ceai, să beau un vin bun, să mă relaxez, dar, în principal, acesta este secretul, să nu mănânc seara”, ne-a dezvăluit Mirela Vaida, în exclusivitatea pentru Spectacola.

VEZI și: Șerban Pavlu, pus în dificultate la începutul carierei: „Nu suportam asta, aveam palpitații”. Detalii importante din ultimul sezon din Clanul

Nu are o dietă strictă

Chiar dacă înaintarea în vârstă a obligat-o să fie ceva mai atentă la alimentele pe care și le pune în farfurie, Mirela Vaida spune că nu urmează o dietă prea restrictivă și îi place să se bucure și de „micile plăceri” ale vieții din când în când. 

„Dacă am evenimente solicitante, în care trebuie să cânt până dimineața, sigur că nu pot să mai respect regula de a nu mânca după ora 18:00 și atunci trebuie să mănânc, să am energie.

Trebuie să recunosc că de la o vârstă nu-mi mai pot permite să mănânc orice, oricând și sunt un pic atentă. În rest, nu am o dietă anume. Mănânc orice, oricând. Sunt un om gurmand, pofticios, un om care gătește mult și mi se spune că gătesc bine și atunci nu am cum să nu mănânc.”, a mai spus Mirela Vaida, în exclusivitatea pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel