Jeni Nicolau, DEVASTATĂ de moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „A plecat cu o tristețe...”

Data publicării:
Sursa foto: Jeni Nicolau și Petrică Mîțu Stoian, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Jeni Nicolau și Petrică Mîțu Stoian, facebook

Jeni Nicolau nu poate să treacă peste moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Artista îl plânge în continuare pe regretatul artist. 

Jeni Nicolau este îngenuncheată după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Artista a recunoscut că îi este foarte greu fără regretatul artist, mai ales că cei doi erau buni prieteni. Vedeta a povestit cum l-a întâlnit pe regretatul artist pentru prima oară, în anul 1993, moment în care artista a lansat primul disc la Băilești.

„Îl cunosc pe Petrică de când am lansat primul disc la Băilești, la satul de vacanță Amza Pellea, atunci el a fost cu mine la lansare, vorbesc de anul 1993. Ne-a legat și ne leagă, pentru că prieteniile adevărate nu se termină nici aici, nici dincolo. Ele trăilesc în fotografii, ele trăiesc în amintirile noastre. De câte ori pleca la drum vorbeam ore, ore la telefon. Odată am vorbit până a ajuns el la București”, a mărturisit Jeni Nicolau, în cadrul emisiunii Star News, difuzată pe Antena Stars.

Jeni Nicolau: „Cortina l-a prins foarte trist, foarte trist”

Jeni Nicolau a mărturisit că îi este dor de momentele petrecute alături de Petrică Mîțu Stoian și încă nu poate să accepte faptul că artistul nu mai este printre noi. 

„Îmi este foarte greu, dar nu am ce să fac. L-am iubit mult pe Petrică. De multe ori când venea pe la mine, mergeam amândoi prin cimitir și ne așezăm pe o bancă și mai citeam ce scrie pe câte o cruce (...) Eu nu am văzut niciodată un om atât de trist la final cum a fost el. Cortina l-a prins foarte trist, foarte trist. A plecat cu o tristețe, iar această tristețe s-a datorat faptului că a plecat mult prea devreme”, a adăugat artista.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, într-un spital din Reșița, din cauza unui șoc traumatic. Regretatul artist apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a scăpa de efectele pe care le-a avut infecția COVID-19 asupra sănătății lui. 

Petrică Mâțu Stoian a mers în platoul unei emisiuni fără a da semne de boală sau că ar avea problemele de sănătate care i-ar da bătăi de cap. La fel de zâmbitor și optimist așa cum îl știa toată lumea, artistul nu a lăsat să se vadă că s-ar simți rău sau ar avea probleme care îl supără. Nimeni nu și-ar fi dat seama că peste doar câteva zile, Petrică Mâțu Stoian se va stinge din viață într-un mod fulgerător. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel