Cui îi lasă Viorel Lis toată moștenirea pe care o are. Fostul edil al Capitalei vrea ca Oana să devină mamă: ”Să nu rămână singură”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Viorel Lis a dezvăluit cui îi va lăsa toată averea pe care o deține. De asemenea, fostul edil al Capitalei își dorește ca Oana Lis să adopte cât mai repede un copil.

În ultima perioadă, problemele de sănătate nu-i dau pace lui Viorel Lis. Ajuns la vârsta de 77 de ani, fostul edil al Capitalei se gândește deja la momentul în care va pleca din această lume. Recent, acesta a mărturisit că toate moștenirea pe care o are îi va rămâne soției sale, Oana Lis.

De asemenea, Viorel Lis a declarat că își dorește ca soția sa să adopte cât mai repede un copil pentru a nu rămâne singură în momentul când el nu va mai fi. Deși pentru el este prea târziu să se mai bucure de acest lucru, este sigur că Oana Lis va fi foarte fericită.

”Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.

Noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Medicii sunt rezervați: “Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”

 

Fostul primar al Capitalei a precizat că Oana a fost cel mai mare sprijin al lui și fără ea nu ar fi putut să trăiască. Mai mult decât atât, Viorel Lis a mărturisit că nu a crezut vreodată că soția lui să îl ajute atât de mult  și e de părere că ea este singura persoană din viața sa care a fost cu adevărat lângă el.

Secretul longevității, dezvăluit de cel mai vârstnic australian. Are 111 ani și folosește rețelele de socializare

”Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am”, a mai spus Viorel Lis la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel