Noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Medicii sunt rezervați: “Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”

Data publicării:
Viorel și Oana Lis, sursa foto Facebook
Descriere foto: Viorel și Oana Lis, sursa foto Facebook

Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate. Fostul edil al Capitalei a dezvăluit diagnosticul dur pus de medici.

Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani se confruntă cu tot mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, la nivelul membrelor interioare. După ce medicii i-au spus că are o semi-pareză la picioare, care îl împiedica să se mai deplaseze așa cum și-ar fi dorit și care i-a cauzat dureri crunte, Viorel Lis nu a pierdut din optimismul și speră să își revină.

Cu toate astea, fostul edil al Capitalei a declarat că trece prin momente delicate din cauza problemelor de sănătate, motiv pentru care evită să mai părăsească locuința. Medicii i-au spus acestuia că puține sunt șansele să își revină.

“Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine. Nu mai puteam să merg deloc aproape. În casă mă mișc destul de bine, pentru că mai sunt ziduri, însă afară este greu de mers, mă ține Oana, mă ajută. Stau acasă, fac niște pariuri, exerciții și îmi trece timpul. Mi-au spus că măcar să îmi îmbunătățească mersul. Asta-i viața.”, a spus Viorel Lis pentru Antena Stars.

 

Oana Lis este ajutorul de nădejde al soțului ei

 

Oana Lis a spus că nu își va lăsa soțul niciodată la greu și va fi mereu acolo pentru a-l ajuta. Aceasta nu poate uita binele pe care fostul edil i l-a făcut în tinerețe, iar acum spune că va fi alături de el la fiecare pas. Cu umorul caracteristic, Oana suține că acum este asistenta și doctorița soțului ei. 


„Acum sunt asistenta lui, doctorița lui. Asta este viața, unora li se pare deplasat acest lucru, dar mie nu, este soțul meu, el a fost alături de mine în tinerețe, m-a ajutat mult, nu am cum să îl las acum. El mi-a schimbat viața. Are problemele cu picioarele din cauza sedentarismului, de la izolarea aceasta cu COVID-19, a stat mult în casă, nu a mers, nu a făcut puțină mișcare și uite că a ajuns așa”, a spus Oana Lis pentru impact.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel