Cu cine s-a mutat Cristina Cioran, după despărțirea de Alex Dobrescu: „Mă ajută foarte mult. Nu știu cum vom...”

Data publicării:

Cristina Cioran s-a mutat după despărțirea de Alex Dobrescu. 

Cristina Ciorna s-a despărțit de tatăl copilului ei, Alex Dobrescu, în urmă cu ceva timp. De la aflarea veștii rupturii dintre cei doi, în spațiul public au apărut mai multe scandaluri ce-i vizau pe aceștia, ba mai mult, tatăl copilului actriței și-a refăcut deja viața, întrucât s-a fotografiat cu o altă domnișoară, la scurt timp după despărțire.

Cu cine s-a mutat Cristina Cioran, după despărțirea de Alex Dobrescu

Acum, Cristina Cioran s-a mutat alături de mama sa, care o ajută cu creșterea fetiței sale, Ema. Vedeta a recunoscut că nu și-a dorit ca totul să se ajungă aici și își vedeta viața altfel. 

„Ce să facă fetița mea, Emma este bine, este acasă cu mama, de altfel. Mama m-a păsuit astăzi, mi-a dat voie, de altfel, să vin la un eveniment. Mă ajută foarte mult, ne-am mutat împreună, cum ar veni. Este adevărat că nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții, dar ce să zic asta este situația. În rest, este foarte bine, creștem, mâncăm, ne dezvoltăm, începem să vorbim, începem să mergem, este foarte bine', a susținut Cristina Cioran, potrivit ego.ro.

Cristina Cioran: „Mă descurc și singură”

Cristina Cioran a precizat că se descurcă singură, iar din vara anului viitorr o va duce pe fiica ei la creșă și se va întoarce la muncă. 

„Bine, este și cumva o reconectare cu mama mea și este foarte bine că este așa. Mă descurc și singură, să nu crezi că nu, doar că am decis să rămânem împreună. Deocamdată nu, dar o voi duce, da (n.r. la creșă). O voi duce pentru că din vară mă întorc la muncă, eu lucrez la un centru cultural și mă voi întoarce la job. Atunci, da, o voi duce la creșă. Totul este perfect, nici nu se putea mai bine. Atunci când se încheie un capitol, cu siguranță este începutul altuia, care poate să fie mai ușor, mai greu, na. Nu poate să fie nimic perfect', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Deocamdată, interesul nu se arată”

Vedeta a subliniat faptul că decizia pe care a luat-o în legătură cu fostul iubit a fost una asumată, iar acum este bine, lucrul care contează cel mai mult. De asemenea, Cristina Cioran a precizat că vrea să ia o pauză de la tot ce înseamnă relații și se focusează doar pe creșterea fiicei sale. 

„Eu sunt OK, nu știu ce ar fi trebuit să fac. Am luat o decizie pe care mi-am susținut-o. Am luat această decizie să plec, să închei această relație, ca atare eu zic că sunt bine. Acum ce se întâmplă mai departe cu cealaltă parte, nu este treaba mea. Deocamdată interesul nu se arată. Nu știu cum vom face (n.r. cu privire la creșterea fiicei sale alături de fostul partener). Vom face cumva, într-un fel. (…)

Acum să nu te gândești că sar din relație în relație sau din aventură în aventură. Nu îmi mai trebuie. Vreau să iau o lungă pauză de orice la capitolul acesta', a încheiat aceasta.

Citește și: Cristina Cioran regretă că nu s-a despărțit de tatăl fetiței ei mai repede: „Când au apărut semnele...”. Cine o ajută pe actriță, în această perioadă dificilă

Fostul iubit al Cristinei Cioran nu se mai implică în creșterea copilului: „Interesul nu se arată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel