Cu ce se va ocupa Connect-R, după ce va renunța la muzică: „Vreau să fac și altceva! Am multe de oferit”

Data publicării:
Connect-R, captuă video Youtube/ Radu Tibulca
Descriere foto: Connect-R, captuă video Youtube/ Radu Tibulca

Connect-R a dezvăluit ce planuri are, după ce se va retrage din cariera muzicală.

Connect-R anunța în urmă cu câteva săptămâni faptul că urmează să se retragă din muzică. Vestea a venit ca un șoc pentru fanii care vor să se bucure în continuare de hiturile artistului. Totuși, stilul de viață din prezent nu-i mai priește, susținea Connect-R, care spunea pe atunci că își dorește să se bucure mai mult de viață, de călătorii și de timpul liber petrecut cu cei dragi. Chiar dacă a trecut însă ceva timp de atunci, iar artistul nu a mai vorbit până acum despre acest subiect, se pare că acesta nu și-a schimbat părerea. Retragerea din muzică va avea loc curând, susține el, iar solistul s-a gândit deja și la activitățile pe care le va face când nu va mai fi în lumina reflectoarelor.

“Da. (n.r. încă se gândește la retragere) Nu de la burn out-uri, ci de la faptul că viața nu înseamnă doar muzică. Poate o să pictez, poate o să scriu. Da. (n.r. este talentat la pictat) Am făcute lucrări, dar nu le am expuse. Da, da. (n.r. sunt ținute în casă).

Eu iubesc arta, scriu. Arta nu înseamnă doar muzică. Normal că așa m-am făcut cunoscut, dar am multe de oferit. Vreau să fac și altceva! Oricât de obositor ar fi, nu muncim pe șantier, hai să fim serioși! (n.r. domeniul muzical).”, a declarat Connect-R, pentru ego.

VEZI și: „Aveam o altă relație”. Connect-R a înșelat-o pe Misha. Dezvăluirile șoc făcute de artist: „Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles de ce a dat divorț”

Anunțul prin care Connect-R și-a anunțat retragerea

Invitat în trecut în podcastul lui Radu Țibulcă, Connect-R spunea în premieră faptul că urmează să se retragă din muzică. Acesta spune că, în ciuda sumelor pe care le câștigă de la concerte, nu mai este dispus să-și petreacă ore în șir pe drumuri, până la destinația următoare. Nu va uita însă de domeniul muzical, întrucât va rămâne în studio, acolo unde va continua să fie producător.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari.

Vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta, vreau să scriu. Anul acesta lansez prima carte, scriu de anul trecut la ea. Nu mai vreau, nu mai pot să stau pe scaunul de la mașină kilometri întregi, anul trecut am făcut criză la rinichi. Degeaba mărim prețul, e același lucru.”, a afirmat Connect-R, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Citește și: Smiley și Connect-R, îndrăgostiți de aceeași femeie. Au ajuns să se bată pentru ea, dar un alt artist le-a furat-o

Câte concerte are de susținut

Numărul concertelor pe care Connect-R le susține pe an depășește imaginația tuturor. Tocmai din acest motiv, solistul susține că nu mai vrea să se sacrifice, pentru a fi peste tot în țară, acolo unde cererile sunt la fel de mari, după ani de zile petrecute pe scenă. 

„Anul trecut am numărat undeva la 140 de concerte, iar anul acesta până în luna mai sunt 100, e mult, e enorm, e prea mult, nu mai am starea necesară să o fac. Eu sunt și un rrom asumat și sunt foarte iubit și în zona asta, la noi nunțile se fac în fiecare zi a săptămânii, și sunt cereri și de la ei, și din partea cealaltă și e mult.”, a mai spus artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel